“Hvor tit stopper du op og trækker du vejret? Sådan helt rigtigt… helt ind i maven og mærker efter, hvordan du har det?” Øøøøh…

Det spørgsmål fik jeg stillet af zoneterapeuten Lisbeth på Amager for snart 3 år siden, hvor jeg var meget travl i mit arbejde hos Yelp. Måske indimellem lidt for travl. Jeg havde fået hende anbefalet af en troværdig og inspirerende pige, jeg kender over en kaffedate. Hun fortalte godt og rosende om Lisbeths evner som behandler, stress-“afmåler” og alt muligt andet, og jeg tænkte det måske var en god idé at kigge forbi og få kigget kroppen efter i sømmene. Har man det godt eller mindre godt? Det er sådan noget Lisbeth går ind og kigger på.  Jeg følte mig egentlig okay på toppen, men man hører jo tit om folk, som pludselig går ned med flaget uden at have mærket symptomerne.

Zoneterapi – hvordan? 

Og hvordan undersøger Lisbeth så ens tilstand? Jo vha. zoneterapi. Gennem fødderne. Javist! Det er helt vildt hvor meget sådan to størrelser kan sladre om både indre organer, åndetræt og kroppens “i det hele taget” tilstand. Og meget inspirerende! Lisbeth kunne fra første sekund mere eller mindre læse mit liv og hverdag ud fra mine fødder, som de to gange jeg nu har været forbi, har fået en masse tryk, massage og omsorg. Og begge gange er jeg gået derfra med en følelse af lettelse og kvalitetstid med krop og sjæl. Ikke nok med at Lisbeth er dygtig til “det med fusserne”, hun er også super god at snakke med, tillidsvækkende og dermed let at åbne sig op overfor!

lisbeth zoneterapi og massage på Amager

Træk vejret – helt ned i maven!

Udover behandlingen med zoneterapi lærte Lisbeth mig at trække vejret helt dybt ned i maven. Flere gange om dagen. Ikke som vi gør normalt, men med lidt ekstra teknik så gamle ar og bekymringer kommer helt ud. Jeg havde personligt nogle svære teenage-år, hvor jeg helt sikkert kunne have trukket vejret lidt mere. Lidt dybere.

Og det kan gøres i elevatoren, når man står og venter på bussen – eller på alle mulige andre tidspunkter, hvor man har en pause. Efter jeg er begyndt at dyrke yoga, prøver jeg også at starte dagen med hunden og et par dybe vejrtrækninger den vej.

Så til det indledende spørgsmål i denne anmeldelse er “øøøh’et” i dag skiftet ud med svaret: “Det gør jeg flere gange om dagen. Og nej, hvor føles det godt.”

Så tak for det Lisbeth! Hvis du selv overvejer at komme ned i gear, er her et gratis fredagstip fra mig til dig. Lisbeths Zoneterapi og Massage findes på Amager Boulevard 22. Se mere her.

Jeg har efterhånden sendt en del familie og venner i hendes retning. 😉

Rigtig god weekend!

Læs også: Yoga challenge! Sagde jeg lige ja til det??

Write A Comment