4 dages fotoshoot er nu “overstået”, og alle billederne til min kommende kogebog er i hus. Yay! Vi startede onsdag i sidste uge, og skød så også billeder torsdag samt mandag og tirsdag i denne uge. Dage med hhv. morgenmad, frokost, aftensmad og dessert – og op til 22 opskrifter per dag. Kan I så lige forestille jer, hvor effektiv man skal være hver dag?

Jeg har i vildeste Vietnam-stil hver morgen transporteret alverdens råvarer og andet udstyr på min Raleigh til fotografen Jesper Glyrskovs studie i Kronprinsessegade. Tungen lige i munden og korsets tegn i tankerne, når man drøner gennem morgentrafikken med en kasse fra Aarstiderne (med top), der står i spænd på bagagebæreren og kæmper om pladsen med læderrygsækken hængende ned ad ryggen. Og fik jeg nævnt cykelkurven proppet med 3 forskellige vaffeljern og et par poser mel og bær? Jep, alt sættes på spil for min kommende kogebog! I går præsterede kæden på min cykel så også lige at hoppe af, og jeg nåede lige at drømme mig tilbage til gymnasietiden, hvor der altid var et lift fra moars bil i sigte. Til gengæld har fotograf Jesper hver morgen stået klar med varm kaffe ved ankomst. Det kunne jeg godt vænne mig til!;)

6 kilometer går man iøvrigt ca. på sådan en dag – udelukkende i studiet. Vildt nok, ik?

FORUDBESTILLES KOGEBOGEN HER

vaffelburger fra Vidunderlige vafler
Vafler til aftensmad

Fotoshoot – dagen derpå

I dag har jeg været meget udmattet. Sov helt til kl. 8.30 og trillede så ned ad gaden i målrettet jagt efter den elskede Oatly Ikaffe, som bare MÅTTE i min kaffe. Alt andet ville være uoverskueligt. Jeg havde brug for lidt energi og fik lavet en greenie med min yndlings müsli fra Det Gode Liv på toppen (når man ikke har tid til den hjemmelavede….) Efter at have levet af kaffe, chokolade og vafler var det altså tiltrængt.

Sådan en dag skal man som selvstændig lige holde sig selv ekstra hårdt i nakken for ikke at ende på sofaen med en ny serie på skærmen frem for excel-ark, snørklede dokumenter, Facebooks power editor og fakturaer. Så er det bare frem med to do-listen – og i gang. Men på den anden side skal der jo også være plads til at være udmattet ovenpå sådan et projekt, så jeg har set 2. afsnit af Statsministrene i min frokostpause og lavet endnu lidt flere LOL-ting på sociale medier end jeg gør normalt.

Tak til de bedste frivillige

En anden ting der har været helt afgørende som selvstændig i denne proces, er et stærk netværk. Og på den front føler jeg mig sindssygt taknemmelig. Først og fremmest fordi sejeste hende her har dedikeret hele 4 dage(!!) af sin kostbare tid på at hjælpe til som stylist. (I owe you big time!) Dernæst fordi både Simone, Signe, Sabine og Julie tog en hel dag ud af kalenderen og Natacha og Maja, hjalp til hele 2 dage. Med at skære, koge, snitte, stege, bage og vaske op. Hvordan skal man gengælde sådan en helt fantastisk gestus? Det bekræfter mig endnu engang i, hvor mange gode, seje mennesker der findes derude. At ikke alle er egoistiske røvhuller – og at taknemmelighed vinder over træthed 😉

Her lidt flere stemningsbilleder, mad og den udsigt jeg havde, da jeg i går kørte langt kanalen ved Gammel Strand og bare nød følelsen af at være et (vigtigt) skridt tættere på en vaffeldrøm der bliver til virkelighed..

vaffel bowl
Rester fra et fotoshoot er den bedste aftensmad;)
københavn og gammel-strand
Aaaaah… frihed!
vafler-vidunderlige-vafler. Skumfiduser og chokolade. S'more vafler
Og pludselig blev det hele meget, meget snasket…

1 Comment

  1. Tak for at jeg måtte sætte mit præg på din Vidunderlige Vafler bog <3
    Du bliver mit komunikations orakel, for evigt – ha ha 😉

Write A Comment