Søndag = sofa. Ik? Jagten på den perfekte sofa har for mit vedkommende stået på i mange år. Sådan en sofa der passer til alt, og samtidig er smart. Som ikke skal skiftes hver 2. år, fordi man bliver træt af den, eller den ikke lige passer til alt andet. Se, dét er en af de største fejl jeg tidligere har lavet; jeg er gået efter moden nu og her, i stedet for de klassiske, stabile og lidt dyrere alternativer, som på sigt er bedre og langt mere bæredygtige.

Og for snart et år siden fandt jeg den sofa! Splitback Frej (reklamelink) er navnet. Grå med det fedeste træ i siderne. Og ikke nok med det – faktisk er den ovenikøbet en sovesofa, der kan slås ud, når vi får gæster eller skal holde filmmarathon og behøver mere plads til både dyner og snacks.

copenhagenbyme-apropos-ingenting

Jeg har faktisk flere gange vist den frem herinde, bl.a. her og her , og der er rigtig mange, der spørger hvor den er fra – ikke mindst på Instagram. Så nu vil jeg lige dedikere et indlæg til den. Vi har købt vores hos Nova møbler på Nørrebrogade, men sofaen kan også bestilles online lige her  (reklamelink). Tjek lige den rosa-farvede. Heller ikke dum hva? Vi overvejede den længe, men var alligevel bange for, det blev for pænt. Eller at det netop endte som det vovede valg, man blev træt af i længden.

Men altså den fås i 5-6 andre farver også, så der er lidt for enhver smag. Køber du sofaen er der 30 dages returret, så du har også lidt tid at ombestemme dig i. Så ved du, at du ikke køber noget, du fortryder.

Som sagt er sofaen nu  snart 1 år gammel, og vi er stadig helt pjattet med den. Skøn at ligge i, let at holde pæn – altså meget praktisk (også når det kommer til chokoladepletter;)) – og gæster sover dejligt på den. (Siger de i hvert fald.. haha!)

Jeg tænker og håber altså, at den kan holde i mange, mange år fremover.

Hjemmekontor med sofa, islandsk lammeskind og dyne

2 Comments

 1. Hej
  Jeg vil høre om jeg må bruge dine billeder af splitback Frej på vores Instagram side, behomedk . 🙂 vi er også forhandlere af den og dine billeder er bare SÅ fine af den.
  Mvh
  Laura

  • Camilla Reply

   Hej Laura, ja det er okay. I må dog meget gerne tagge mig helt i starten af teksten, tak!;) Kh Camilla.

Write A Comment