• Trykker jeg i øjeblikket på samtlige boligannoncer på Facebook, og de (ejerlejlighederne) koster allesammen minimum 6 millioner. Jeg bliver vist bare på vores 60 kvm for altid, haha.
 • Fortsætter kogebogsprojektet! i denne uge var det tid til fotodage. 2 af dem er nu overstået, og det har været så sjovt og hårdt på én gang. Mest første dag hvor jeg var i gang fra 7 til 18.00 – stående vel at mærke. Jeg beundrer virkelig dem, der har et arbejde hvor de står op hele dagen! Vil du følge projektet? Så laver jeg små glimt i stories på Instagram (@copenhagenbyme)
 • Er jeg måske lastmover, men Morten Resens podcast er altså ret cool, når man er nystartet selvstændig. Har overvejet den op til flere gange, men fik det sidste skub af Johanne, som anbefalede den, da jeg spurgte efter podcast-inspiration på Instagram. Resen kaster sig ud i det projekt, jeg pt. ikke gør, selvom jeg har ideerne. Fordi processen simpelthen ikke er mig lige nu. Efter 2,5 år med at arbejde med at få en virksomhed i gang (som jeg gjorde med Yelp), så har man brug for en pause. Og en lang én af slagsen.
 • Så synes jeg, det er direkte åndssvagt at sætte registreringsafgiften på biler ned (og dermed generelt gøre biler billigere), som Regeringen i denne uge foreslog med sit skatteudspil. Men det er nok bare mig der er alt for glad for min cykel..
 • Er ikke alle mennesker i dag egoistiske og ikke-hjælpsomme. Hele 4 skønne mennesker har hjulpet til med min kogebog helt frivilligt denne uge. Det er SÅ stort! Maria fra Vanløse Blues alle(!) dage, Signe fra A Million Miles i går og Simone og Natacha i torsdags. Det får mig til at tro på det bedste i mennesker!!
 • Spottede jeg i forgårs hundekiks hos SMAG, som var glutenfri! (….Livet på Østerbro…. ;))
 • Var Prinsesse Marie i takeover på Samvirkes Instagram, hvor hun bl.a. smurte madpakker og satte fokus på madspild. Det synes jeg faktisk var rimelig genialt!
 • Har I måske smagt de nye is fra danske Future Friendly Food fra bl.a. Seven Eleven? De er sukkerfri og veganske og smager helt fantastisk. (Jeg har smagt den med hindbær). Helt lækre og bløde i konsistensen Man kan endda bide i dem uden at få brain freeze…
 • Var jeg med i en debat til BITE Copenhagen i Forum (fødevaremesse) i fredags, der hed “når linsedeller og frikadeller mødes”. Det var ret interessant og bølgerne gik højt. Hvad vi spiser – og ikke spiser – er og bliver et følsomt emne..
 • Er det i aften tid til at prøve sydamerikanske PMY, som er Tallers nye søster-restaurant i indre by. Vi har bestilt bord og tænker at fejre fredagen lidt. Glæder mig sådan til at se smage, hvad Karlos Ponte nu har fundet på.
 • Er statsministrene på DR i søndags (og de næste 3 søndage) jo bare den fineste serie! Jeg synes simpelthen, det er så unikt at man kan få 4 tidligere statsministre til at tale sammen “bag facaden”. Det har jeg også skrevet lidt mere om her.
 • Arbejder jeg i øjeblikket som konsulent på det her projekt for Europa-Nævnet og Radikale Venstre, som jeg synes er et ret fedt apolitisk tiltag. Hvad synes I?
 • Har jeg i denne uge nok bagt mindst 150 vafler. I onsdags til kl. 3 om natten. No kidding! Det krævede lidt hvidvin, hvis jeg skal være ærlig. I weekenden går jeg i gang igen. Mindst 10 forskellige slags hver dag. Mon ikke jeg så er klar til næste uges photoshoot? Husk du kan forudbestille kogebogen her.
 • Er det weekend om lidt. GOD WEEKEND – og glædelig september!;)

projekt kogebog - Copenhagenbyme

2 Comments

 1. Dejligt at du kom igang med podcasten 😉 Det værste ved den er at den kun kommer hver anden uge.
  Og enig med det med bilerne.. Suuk

Write A Comment