• Kan man sige meget om Prins Henrik, men jeg forstår faktisk godt, han er utilfreds med, at han aldrig har måttet hedde konge. Min logik siger; “Når en konges ægtefælle er en dronning, jamen så må en dronnings ægtefælle også være en konge.”
  • Så kunne jeg ikke lade være med at grine, da jeg så overskriften til denne artikel, hvor Ulla Terkelsen udtaler sig om sagen. Sandt nok. Han sagde jo faktisk kun ja “til døden os skiller”.
  • Så er det tid til nye sukkulenter i hjemmet, som kan holde længe. Som de her fra Bjarnes Blomster på Østerfælled Torv.
  • Var jeg lørdag aften på The Market på Antonigade i indre by. Og hold nu fast en fed stemning. Det var New York møder dansk sommerstemning og flirter med Asian samtidig (maden).  Vi var et selskab som delte 9 retter til lige under 400 kr., og det var lækkert uden at være det bedste, jeg har smagt. Men nu har jeg jo også lige været i Asien. Hårde odds! Masser af fokus på grønt i øvrigt – og ikke så meget kød.
  • Ser jeg ikke fodbold. Heller ikke når kvinderne spiller. Jeg valgte faktisk at løbe en tur i Fælledparken, da finalen gik i gang i går. Jeg regnede med at have det hele for mig selv, men der var folk overalt. Altså. Hvorfor så DE ikke fodbold? 😉
  • Har jeg i dag smidt mad ud! Mel og nødder som var blevet for gamle pga. 3 ugers Vietnam-tur. Det gjorde ondt på mig. Tilgiv mig, jeg har syndet!
  • ER DET TIL GENGÆLD NU! Og de næste måneders tid at vi københavnere skal (læs: endelig kan) sortere affald. Vupti! – Og vores kasserede skræller bliver til biogas og senere varme, elektricitet og brændstof. Er det ikke herligt? Så mangler jeg bare liiiige at få plads til et køkkenaffaldshjørne i miniput-med-mini-på-køkkenet.
  • Så var det her både den bedste og værste artikel jeg læste sidste uge. Værste fordi det er så sindssygt trist at vi ikke reagerer på klimakrisen, selvom vi kan. Bedste fordi det er interessant og rigtigt, at det er de positive vinkler der skal ud. Det giver håb!
  • Går det pt. overraskende godt med mine 10 nye rutiner efter ferien.  Hele sidste uge kom jeg både tidligere op, lavede morgenøvelser og læste nyheder hver morgen. So far so good! Måske jeg skulle dedikere mig til færre, som flere af jer foreslog? Jeg vil stadig vildt gerne høre om jeres rutiner også – de gode såvel som de mindre gode.
  • Er mit yndlings udtryk i øjeblikket; “To plant a garden is to believe in tomorrow”… 🌍🌿 

sukkulenter i massevis. Køb grønt og planter i København

Write A Comment