Eid Mubarak og hurra for denne fine søndag! En dag i fejringens tegn for mange mennesker verden over. Selv har jeg siddet i joggingbukser hele dagen og bare hamret løs på computeren i selskab med masser af kaffe og chokolade – kun afbrudt af lidt online overspringshandlinger som sociale medier og analyser af SKAM-finalen i går. (Som jeg også skrev lidt om her).

Nå, men nu vil jeg ikke trække den længere og springe direkte ud i det. Nyheden som jeg har glædet mig til at dele med dig, og som jeg ikke håber, du synes er clickbait-agtig. For i min verden er det i hvert fald ret vildt;

JEG SKAL UDGIVE EN KOGEBOG!

Kan du gætte, hvad den kogebog skal handle om??

Faktisk er jeg så langt i processen, at jeg har deadline på manuskript lige om lidt. Ja faktisk skal det være færdigt, INDEN jeg rejser herhen på ferie, hvilket jo faktisk er lige om lidt! Det er spændende, angstprovokerende, surrealistisk, nervepirrende og helt vildt fedt på én gang!

Jeg glæder mig så sindssygt meget til at offentliggøre alle de eksperimenter, som jeg har arbejdet på til laaaangt ud på natten i de sidste mange måneder. Og til at få alle mine opskrifter samlet i samme fysiske produkt!

Hvis du har undret dig over manglen på opskrifter på det seneste, så ved du nu hvorfor. Det har der simpelthen ikke været overskud til. Men men men…. mon ikke et sneakpeak eller to her på bloggen vil være på sin plads? Jeg lover at opdatere lidt fra slutspurten i køkkenet de næste ugers tid, så du kan få lidt visuelle smagsprøver – ikke mindst på min Instagram-profil lige her.

Hvad siger du? Er det ikke lidt vildt? Selv tror jeg faktisk ikke helt, jeg har forstået det endnu ;o) Jeg er så mega taknemmelig for DIG, der har fulgt med her på bloggen  –  og taget så godt imod mine opskrifter.

kogebog - copenhagenbyme. Vafler. Vaffel kogebog

2 Comments

Write A Comment