Solen skinner og vi går allesammen i selvsving. SÅ mange muligheder. Men hvorfor er der så mange deadlines, samtidig med at alt sker i København? Hmm. Jeg kan virkelig mærke at folk har travlt lige nu. Der er bare noget med juni.
I denne uge skal jeg (og København):

… Grille med familien i gården. Noget med en gulerods-hotdog tradition, vin og måske-sol.

… Lancere en “PISner” for Nørrebro Bryghus og Landbrug & Fødevarer. Det handler om beercycling og en øl der er brygget på bl.a. urinen fra Roskilde Festival 2015. Jep, du læste det rigtigt. Deraf navnet PISner. Det er da et pissesjovt initiativ?! Mere om det i morgen!

… Se afslutningen af SKAM. Jeg er totalt team #YouSana. De andre sæsoner har jeg fundet spændende, men forholdet mellem Sana og Yousef er det eneste, der er trampet ordentligt ind i mit hjerte.  Er jeg den eneste der tror på, at han hopper på det fly fra Tyrkia og kommer med til hendes Eid-fest. Eller måske slet ikke engang er taget afsted? I feel it coming! Jep, #YouSana er også skyld i, at jeg må gøre alt for at nå The Weeknd på Orange scene næste onsdag. SKAM-bidt fest for SKAM-fans lyder i øvrigt vildt fedt. Desværre er der udsolgt. Måske fordi hele ballon-gjengen kommer på besøg?

… Forhåbentlig forbi CPH Garden som i denne uge finder sted for første gang (!!) i København. Hele weekenden kommer Valbyparken til at bugne af grønt guf i form af spiselige haver, “Green Award” foredrag og workshops. Se bare alt det her! Ej det vil jeg bare virkelig gerne til. Bæredygtighedsmessen på Remisen for et par uger siden var mildest talt lidt skuffende, men det her lyder altså umiddelbart som noget, der IKKE kan gå galt.

…. Arbejde, arbejde, arbejde (også det meste af weekenden) på et nyt projekt som jeg er ved at sprække af spænding over at skulle fortælle jer om. Undskyld for den ufine teaser, men jeg lover ama’r halshug at fortælle mere senere på ugen. Det skal bare være færdig inden den sommerferie, jeg venter på med længsel. (Som der står lidt mere om her.)

… Til yndlings hot yoga mindst to gange. Det har stået lidt sløjt til på den front på det seneste. Og måske til en omgang (ellers megadyre) Energii, som faktisk giver tilbud på 10-turs kort. Her!

… Til åbning af en ny bæredygtig restaurant i indre by som jeg har store forventninger til. Det kommer jeg selvfølgelig også til at dele billeder fra. Ikke mindst her.

… Til Sankt Hans på Amager Strand. Måske. Hvis jeg får tid. Og det ikke regner. Læs: jeg ender sikkert hjemme foran computeren #NerdAlarm.

Ja okay jeg ved det godt. Mit program lyder måske en anelse for urealistisk. Men man er vel tidsoptimist?!

Hvad skal I, og hvad sker der ellers? Jeg er nysgerrig!

Write A Comment