Hurra! Hvis du endnu ikke får lavet så mange vafler – ja måske ikke engang har et vaffeljern – så kan du nu smage sunde vafler efter min opskrift i midten af København. Nemlig på Social lige ved Søerne! Fantastisk mulighed for at spise morgenmad i solen på en dejlig sommerdag eller rykke indenfor og hygge i de mørke, rustikke kroge, som cafeen også kan tilbyde.

Social har længe været en af mine absolut favoritcafeer, fordi den ligger så godt og centralt, laver god mad og kaffe og emmer af hygge. Derfor er jeg ekstra stolt af at være havnet på menukortet netop her!

Nyt menukort på Social – brunch med masser af vafler!

På det nye menukort er der mange flere muligheder end før, når det kommer til morgenmad. Der er en lille “go’ morgen” (79 kr.) og stor “go’ morgen” (119 kr.), samt en masse tilvalg; avokado, chiagrød, acai bowl, vaffeltoast… og flere vafler 😉

Det er mine kålvafler lidt ala vaflerne i denne opskrift, som du kan finde derinde både som tilkøb som brød, som bund under ost og avokado, som vaffeltoast med ost og tomat og som en lidt sødere variant med peanutbutter, selleri og hybenmarmelade. En meget interessant topping-kombi som Social-drengene har fundet på.

I dag var jeg forbi og teste sammen med Nadia og hendes søde lille baby, og det var altså en virkelig god start på weekenden at sidde både ude og inde og bare slappe helt af over vafler – som jeg for en gangs skyld ikke selv havde bagt.

KØB MIN KOGEBOG: VIDUNDERLIGE VAFLER HER (REKLAMELINK)

Social brunch med vafler, avokado, chiagrød, yoghurt, quiche mm. på Nørrebro

Al maden herinde er glutenfri, økologisk og sund. Den er ikke vegetarisk, men der er rigtig mange gode vegetariske muligheder. Hvis du vil have vafler fyldt med sukker og smør, er det her måske ikke stedet, men indimellem kan det jo være lækkert med en sund brunch med masser af vitaminer, mineraler og grøntsager, som smager godt – uden at man føler, man er på helsekur. Det synes jeg i hvert fald.

Orv, og fik jeg sagt, at man til frokost kan få vaffelmadder til frokost også? F.eks. med laks, rødbedemayo, salat, gulerod og tomat. Den er jeg altså også ret pjattet med!

Håber I får lyst til at tage forbi og teste en dag – og så må I endelig hilse fra mig 😉

Social
Peblinge Dossering 4, kld, th
2200 København
81 90 56 72

Social Coffee ved Søerne i København. Vafler, ost og kaffe. Perfekt sund og glutenfri morgenmad

Læs også: Guide til vafler i København

Write A Comment