syrener og keramik fra Unika K med København som tekst

 • … Er der simpelthen bæredygtighedsmesse, også kaldet Grøn KBH 2017 på Remisen i København d. 10. & 11. juni. Og der er gratis entré. Det må man da lige tjekke ud!?
 • ... Fandt jeg den sejeste spiselige nyhed i Netto i sidste uge; Naturlig sød dadelmasse fra Toftkær med bl.a. kakao & mint og så min favorit: med romekstrakt som smager så meget af romkugler! Bedre end den romekstrakt jeg indtil videre har brugt. Må klart finde en ny variant, hvis de hjemmelavede skal leve op til rullen her fremover. Jeg har heldigvis stadig 3 2 ruller tilbage..
 • … Overvejer jeg kraftigt at prøve reformer-træning og Energii fordi jeg har hørt så meget godt om det. Ikke mindst fra en af vores venner til brunchaftale i weekenden. Jeg er vild med at de har hold hele dagen og også har hot yoga, men nøj det er dyrt. Og jeg bliver jo stadig nødt til at gå i mit yndlings lokale yogacenter også.
 • ... Er der åbnet et grøn(ere) spisested i byen ; P Eatery med fokus på Nordens friske råvarer og masser af veganske/vegetariske muligheder. Så spændende!
 • Er syrener noget af det dejligste ved den her årstid. Som barn legede jeg altid prinsesse i syrenbuskene, og prinsesserne hed altid noget med rose. Altså rosenknop og rosenkrans. Det giver måske ikke så meget mening. Jeg har taget en enkelt gren fra vores busk i gården. Må man egentlig det? Det var en af dem, der var gemt meget godt væk!;)
 • … Skal vi så ikke tale LIDT mere om plastik? Nu er der nemlig opbakning til pant på plastposer (og andre ting) i Danmark som skal mindske forureningen med plastik, viser ny måling. 
 • … Så har jeg længe undgået Mads & Monopolet på podcast af frygt for at det ville tage min tid fra de meget seriøse, faglige podcasts (indsæt nørde-emojien). Men nu er jeg så faldet i med alle ben. Lige nu; med bl.a. Pilou Asbæk. Og hold nu op, han er nærværende! Jeg overvejer et indlæg om mine favorit podcasts herinde. Kunne det være interessant?
 • … Er jeg faktisk godt træt af at høre tale om kvindelige kropsidealer eller oprør mod samme. Skal vi ikke snakke lidt mere om alle de seje kvaliteter og alt det, kvinder giver til verden hver dag i stedet?
 • Spiste jeg i sidste uge 3 x phô og 3 forskellige iskaffe på én dag i forbindelse med et ny video og et samarbejde og eventyr, som jeg fortæller mere om snart. Mmmh hvor smager det godt, men nu har jeg også fået nok for et par uger;)
 • ... Var søndag virkelig som mandag. Først skulle jeg tage billeder – og spise – et helt bræt med vafler, som jeg endte med at vælte på gulvet i et foto-move. Senere på dagen væltede jeg så et glas med hvidvin på altanen, da jeg skulle tage billeder til det her indlæg. Dårlig foto-karma?
 • … ved man, at man bor på Østerbro når 👇😂

Øbrohallen, Østerbro

5 Comments

  • Camilla Reply

   Fedt Johanne! Jeg synes nemlig også, det lyder ret fedt. Og så endda gratis?! Virkelig sejt! Håber vi ses 😉

 1. Du skal da bruge rigtig rom i dine romkugler søde du :-* Og reformer er mega fedt, men ihh hvor er det dyrt. Jeg gik til det i en periode dengang Energii åbnede deres første center og lige var startet op i Danmark. SÅ fed træning.

  • Camilla Reply

   Haha ja, du har ret! Det har jeg faktisk også gjort én gang, men heller ikke her fik jeg præist den rom-smag, som jeg gerne ville have. Lidt mærkeligt! Og av, ja hvor er det dyrt. Men jeg får virkelig lyst til at prioritere pengene til det. Især nu hvor du også taler godt om det. Jeg er så nysgerrig 😉

 2. Måske det er en forkert rom? Jeg forestiller mig at Zacapa rom vil være godt, det må jeg lige prøve af snart 😀
  Jeg var i hvert fald fan, men nøj hvor er det dyrt!

Write A Comment