Åh altså. Falafel. Det er jo bare det bedste!! På udkig efter den perfekte falafel i København?  Jeg må sige, at rygtet holder – Nørrebro er stedET for falafel, men også Papirøen kan være med.

Se mine favoritter her:

Falafel i København | De her 5 steder må du prøve!

FALAFEL FACTORY

Nørrebrogade 63, 2200 København N

Jeg drømmer så tit om en sandwich fra Falafel Factory. Deres grove brød er lækkert, rødbede/ingefær- falaflen helt fænomenal, og en masse dips/dressinger og salat. Alt i den kombi spiller bare (men vælg rødbede-falaflen, den smager altså bedre end de andre) Jeg håber sådan, at de en dag åbner på Østerbro.

Mahalle CPH

Birkegade 6, 2200 København N

Bedårende sted i Birkegade, en sidegade til Elmegade, som går lige i hjertet på dig og mig, som elsker mellemøstligt mad. Her er brunch og frokost, og falaflerne er helt grønne indeni og perfekt sprøde udenpå. Derudover laver de en helt unik libanesisk halloumisalat som faktisk er et fladbrød toppet med hummus, grillet halloumi, avokado, granatæble og sesam. Hver forberedt på at betjeningen indimellem kan være en smule langsom, og nogle ting kan være udsolgt.

Bedste falafel hos Mahalle på Nørrebro

Mahalle på Nørrebro. Mellemøstligt tapas med baba ghanoush, hummus, peberfrugt dip, libanesisk pizza, halloumi, avokado. Falafel i København
Falafelfest hos Mahalle på Nørrebro!

Liban Cuisine

Rantzausgade 1, 2200 København N

En mellemøstlig diner som ikke har en stemning og indretning som trækplaster, men som til gengæld laver nogle skønne “platter” til fair priser med f.eks. hummus, Baba ghanoush, de mest crunchy falafler, man kunne tænke sig, godt salatudvalg, dekorative majroer, detaljer som et toppingudvalg af græskarkerner, sesamfrø og krydderiblandinger  … alle bydele burde have en Liban Cuisine!

Ahaa – det arabiske madhus

Nørrebrogade 51, 2200 København N

Byen bedste natmad. På midten af Nørrebrogade! Selv som grøntsagselsker får man lysten styret med bagt blomkål og lækker snasket aubergine i sin pita/durum. Derudover er pitabrødene hjemmebagt, og deres falafler smager godt og selv efter en bumletur på Raleigh’en, var de helt varme og sprøde. Min kombination: hjemmebagt brød, falafler, aubergine, blomkål og lidt snask. Jamen, så er cravings efter byturen (og måske tømmermændene!?) reddet. Indretningen er fin en sen aften, hvor du er lidt ligeglad, men på andre tider af døgnet; ta’ den “to go”.

NORDISK FALAFEL

Nordre Frihavnsgade 55, 2100 København Ø

Virkelig lækker falafel du får her på Nordre Frihavnsgade – som endda har vundet nogle priser. Deres hummus er også virkelig lækker, men sandwichbrødet kan ikke helt hamle op med kvaliteten på f.eks. Falafel Factory.

VilD med vegetarisk mad? Så tjek lige Denne vegetariske workshop hos Simple Greens (reklamelink)

Pita falafel sandwich med rødbede og ingefær falafel, salat, hummus og dressing fra Falafel House, Nørrebro. Mad på farten i København
Falafel sandwich med det hele fra Falafel Factory på Nørrebrogade

Write A Comment