• … Vil jeg IKKE snakke om vejret..
 • … Men hold nu op hvor er det en kold maj!
 • … Lad os lige tale om valget af Macron som Frankrigs nye præsident. Hans facon og energi giver mig en ny tro på grøn forandring. Måske naivt. Men har I set den her video?
 • … Var jeg sindssygt glad for alle jeres input til indlægget om mit plastikforbrug der har taget overhånd. Jeg vil sætte alle de gode forslag ind i selve indlægget, så andre der kommer forbi også kan få glæde af dem og f.eks. købe 100% nedbrydelige poser, overveje at få en Sodastream og holde øje med Zero Waste-bevægelsen fremover.
 • … Bare følelsen når man lige har købt danske jordbær, som ikke er økologiske. Og så læser den her artikel  😱 Foretrækker du økologiske eller danske madvarer? (Hvis man nu ikke kan få begge…?)
 • … Har jeg i denne uge sagt nej til tre forskellige blogsamarbejder. Ikke fordi det ikke var nogle skønne produkter, men fordi de ikke passer til mig og bloggen. Meget apropos ingenting, men det der med at “bloggere altid bare skriver om alt, de får tilbudt” ….Nix!
 • … Fik vi i weekenden den SEJESTE indretning på vores mikroskopiske altan med bænk og bord der kan slås op og dermed plads til – ja, hold fast – hele 4 personer! Når vejret igen bliver godt, giver jeg jer en virtuel rundtur!
 • … Stod weekenden også på besøg på Østerbros nye stolthed; Restaurant VeVe. En 100% vegetarisk gourmetrestaurant født af Kiin Kiin-familien. Der er selvfølgelig et helt indlæg dedikeret til oplevelsen på vej i nær fremtid, så jeg vil ikke skrive mere lige nu end glasasparges. Ja, gode gamle asparges – i glas! #Cliffhanger
 • … Vil jeg gerne sige TAK for jeres respons på min beslutning om at gå selvstændig!
 • … Og mindre tak til mig selv for laaaaange aftener med arbejde og lidt for meget chokolade i eget selskab.
 • … Skulle jeg aldrig have læst det her! Ja, ja jeg ved godt det er Ekstra Bladet og alt det der. Men hvor deprimerende er det lige? Og undskyld, hvis du også klikkede forbi nu. Det kan faktisk ikke sådan 100% anbefales!
 • Til gengæld er den her stop madspilds-video både sjov og genial lavet, synes jeg.
 • … Blev vores den nye specialgruppe for bloggere i sidste uge en realitet. Hurra! Vi havde stiftende Generalforsamling og nu hedder gruppen “Danske bloggere i DJ” (Dansk Journalistforbund). Så fedt at bloggere nu fremover kan tale deres egen sag!
 • … Er det faktisk ret fedt at svømme. Især når man bliver bedre og kan overhale nogle af de andre svømmere og pensionisterne.
 • … Startede jeg dagen i dag med møde på Borgen, hvorefter jeg lavede vaffelfrokost til det sejeste rejsebureau Yaneeda, som nærmest er en familievirksomhed for mig. Og nu sidder jeg og laver grafisk arbejde til det her event på lørdag. Alsidig arbejdsdag much!
 • … Så er der vist for meget “apropos ingenting” i mit hoved pt. 😉 Sofa og varm kakao siger vejret i øvrigt!

Læs også: Fake profiler, ny afhængighed og en aha-oplevelse!

Altanprojekt på Østerbro med vin og udsigt over hele østerbro. Sejeste løsning til en meget lille altan. Altanmøbler, altan indretning

Write A Comment