Chokolade og chokoladekage – kan vi ikke blive enige om, at livet ikke er det samme det? Det er personligt min store guilty pleasure, og av hvor jeg ærgrer mig over at vi ikke kan producere kakaobønner, men skal fragte dem virkelig langvejs fra. Overvej lige hvor sejt det ville være?  Al magt til chokoladen med tre lækre slags chokoladekage i sundere og glutenfri udgaver.

Der findes ikke noget bedre end en god ven.
…Med mindre det er en ven med chokolade!

 En balanceret diæt
…Er chokolade i begge hænder

Lagkage med vafler. Glutenfri, sukkerfri og vegetarisk opskrift. Jordbær og hjemmelavet nutella. Fødselsdagskage. Sundere valg

Opskrift på chokolade VAFFEL-lagkage

Hvis du har en festlig anledning forude, kan jeg også virkelig anbefale at gå i krig med VAFFELlagkagen, som er både glutenfri og raffineret sukkerfri, og så kan den virkelig pyntes med alverdens lækkerier og gøres meget smuk – med frosne bær nu hvor det ikke ligefrem er bærsæson eller med eksempelvis danske æbler eller kiwi, som man kan få fra Italien i øjeblikket.

Opskrift på sund mørk drømmekage (den-du-ved-nok)

WOW! Hænderne op hvis du kan li’ mørk drømmekage? Jeg havde fuldstændig glemt alt om den sunde mørke drømmekage, som jeg delte herinde på bloggen for efterhånden ret lang tid siden. Jeg har lige købt alle ingredienser og må i køkkenet, når det her indlæg er skrevet  –  for hold nu op den er god!

Opskrift på sund tung chokoladekage

Hvis du er til den helt rene tunge chokoladesmag, så er den her variant, som jeg meget passende hedder “sund tung chokoladekage” og er fra bogen “Raw Food” en evig favorit. Billederne kunne i øvrigt godt trænge til en opstramning. Det må jeg vist lige give mig i kast med snart. Endnu en undskyldning for at lave den snart igen 😉

Se også: Pandekager – opskrift på de bedste!

Chokoladekage opskrift som den-du-ved-nok. En chokoladekage og drømmekage toppet med friske hindbær.

Write A Comment