Skal vi ikke bare hoppe ud i det? Apropos ingenting, så;

 • Er fake profiler og likes på Instagram noget der burde forbydes!! Den anden dag fik jeg ud af det blå 500 likes på et billede på min profil. Jeg tænkte at endelig var jeg blevet en af de anbefalede brugere derinde. Indtil jeg så opdagede, at det var en eller anden fake konto, der ville give mig 500 likes med fake profiler. Tak men nej tak. Det skal folk holde op med!
 • Er der i år ikke noget, der hedder panik omkring nytårsaften fordi ingen har inviteret på det vildeste kalas. Vi har nemlig bestilt nytårsferie (er det en ting?) til BALI. OG se så lige hvad jeg faldt over i dag. “Morgenmad på poolen”. Hvor vildt er det lige? Som ultimativ morgenmads-hygge-nørd bliver jeg da nødt til at komme derhen 😉
 • Rykker Aarstiderne ind i Fasangården i Frederiksberg Have med gårdbutik, landkøkkener og store planer.  Huset bliver åbent for offentligheden for første gang i 150 år. Det lyder rimelig sejt!
 • Og Henckell åbner endnu en grøn biks på Gammel Kongevej. Med åbningsreception d. 24/4. 
 • Røg først varmluftfunktionen på vores ovn og nu er den så gammel, at man skal presse den ind for neden af lågen, mens man lukker den, for ellers står den på vidt gab, og der kommer luft ind i den.
 • Står jeg alligevel gang på gang og presser løs på ødelagt ovn – i stedet for at få gjort noget ved det.
 • Har jeg faktisk ikke koblet min retfærdighedssans og lyst til at gøre en forskel og leve mere bæredygtigt sammen. Indtil jeg læste dette indlæg. Det var lidt af en aha-oplevelse.
 • NØDDESMØR! Jeg ved egentlig ikke, om den er ny, men i går da jeg var i Irma opdagede jeg en nøddesmør som var en fusion af peanutbutter, mandelsmør og hasselnøddesmør. Tror nok lige den røg med hjem med det samme og smager virkelig godt. Og så til 39 kr. Virkelig fin pris ift. hvad f.eks. en mandelsmør kan koste.
 • Har jeg netop opdaget, at jeg aldrig havde set afslutningen af Suits sæson 5, selvom jeg troede, jeg havde det. Og hold nu op jeg er gået glip af noget. Hvem har lyst til at diskutere slutningen? Var det lige mærkeligt at Harvey ikke kunne redde Mike – eller hvad?
 • Har I så set den her video fra mit besøg i Go’Morgen Danmark for nogle uger siden? VAFLER TIL AFTENSMAD 😂

Dansk hygge, danish hygge med kaffekande fra Chemex, en stor buket lyserøde liljer, grå sofa, islands skind og puder fra Magasin.

4 Comments

 1. Denise Amanda Reply

  Jeg vil også til Bali og have morgenmad i poolen !

  Suits er sååå god! Slugte den sidste sæson på få dage. Er enig i den undren over slutningen. Det kan jo ikke passe ?? Der er bare for længe til sæson 6 🙁

  • Camilla Reply

   Ja ik? Det ser simpelthen næsten surrealistisk ud. Kunne man ikke finde en sø herhjemme og gøre det samme? Haha. Og JA hold nu op hvor er/var den god. Jeg skulle egentlig se den sammen med en, men kom til at smugkigge (det hele) inden da. Den scene hvor Mike og Harvey virkelig kommer op og skændes til sidst. Virkelig godt lavet!!

 2. Hov jeg tror da vist ikke jeg har set sæson 5 – nu ved jeg da vist nok liiiiige hvad jeg skal lave resten af dagen 😉

  ps. nøddesmør er life!

  • Camilla Reply

   Eeeej har du ikke Maria? Så er det altså i gang. Perfekt efter en boblende aften i går, tænker jeg?! Så kan vi diskutere slutningen på fredag 😉

Write A Comment