Uuuuh.. I morgen er ikke nødvendigvis en helt almindelig dag for mit vedkommende. Jeg har nemlig fået mulighed for at komme i vores allesammens GO’ MORGEN DANMARK og lege med vafler og måske også tale lidt om lokale råvarer og mindre madspild. Jeg er mega spændt! Så spændt at jeg ikke har fortalt det til særligt mange endnu. Men nu er jeg ved at være klar mentalt og med de praktiske ting, og selvfølgelig skal I trofaste læsere vide det som de første.

Jeg skal lave tre forskellige slags vafler, som man kan spise til morgen, middag og aften. Det bliver bl.a. sunde bananvafler og sunde squashvafler, der står på programmet – men med et nyt twist. Og så en udgave af vaffelpizza, som jeg har lavet på en ny måde med lækkert dansk kål. Jeg skal nok dele ud af opskrifterne, og de kommer også til at ligge på TV2’s hjemmeside.

Vaflerne (og jeg ;)) kommer til at være på i alt fire gange i morgenudsendelsen. Første gang er 8.18, og derefter ca. hver halve time, hvorefter hele vaffelmiddagen jo skal testes af værterne til sidst.

Helle Thorning var engang i Go’ Morgen Danmark med den omelet, hun laver hver morgen, og lige præcis mens hun var i programmet brændte den på. Lad os lige satse på, at det samme IKKE sker for mine vafler, ik?;)

Jeg håber I vil følge med?! Og SÅ skal jeg gøre mit for at levere underholdning til morgenkaffen!  🙂

Vil du selv i gang med at lave (flere) vafler? SE MIN KOGEBOG: VIDUNDERLIGE VAFLER HER

Sunde vafler med bær, chokolade, avokado og hjemmelavet karamelsovs

Write A Comment