Kirsebærtræ / sakura på Bispebjerg Kirkegård i Nordvest København


Bog af Thomas Laursen. VILD. Naturen ind i køkkenet. Mindre stress i aprilSalat med radiser, tomat, ost og andet grønt. Forårssalat

Reklamelinks
10 ting der giver god karma og mindre stress i april:

Jagte alle de kirsebærtræer der findes UDEN FOR Bispebjerg Kirkegård, hvor vi allerede har nok billeder fra, høhø! Vidste du i øvrigt at  TV2 Lorry SENDER LIVE fra kirsebærtræerne døgnet rundt lige her?  Det er simpelthen for … vildt? Og kan da kun virke afslappende 😉

Fylde år! Det er på tirsdag, det sker, og jeg er ærlig talt ikke forberedt. Min mormor kommer til København (hele vejen fra Vestjylland. Hun er så sej!) Så hun skal belønnes med middag og vin sammen med et par andre familiemedlemmer.

Lave forårssalater med radiser, bagte tomater og syltede rødløg. Og hvorfor så det? Fordi radiser igen er i sæson. Hurra!

Donere penge til Sustain Dailys seje nye initativ; Sustain Yearly. Et bæredygtigt magasin som samtidig ser så indbydende ud, men kom bliver til virkelighed, hvis der er penge til det. Vil du også hjælpe til? 

Signe up til og læse alle daglige mails fra Zetland. Dagens bedste nyheder leveret direkte til indbakke, som sætter livet i perspektiv. Jeg er medlem og Det vil jeg i april, for det tager ikke lang tid, men giver et godt (verdens)overblik.

Investere i nyt sengetøj og gå glad i seng. Palmebladene fra Auping, og det her samt den nyeste i rækken; træet fra ByNord har været på ønskelisten  i (mindst) 100 år. Og alt herhjemme ER nærmest slidt op. Men hey – fødselsdagsønske jo!

Tage på madmarked. For JA, de er endelig tilbage. Og Rebel Food er endnu sejere i år. De har nemlig valgt, at alle deres madboder skal være 30-60% økologiske og bruger kun bionedbrydeligt emballage. Jeg har også læst, at de i år har en vegansk hotdog, som skulle være “sprængfyldt med umami”. Den må da prøves. Første marked finder sted fra I DAG

….Og så kunne man måske også gøre alvor at tage forbi Vesterbros nye “torvehaller”; Westmarket. Indtil videre har det bare slet ikke sagt mig så meget. Har du været der?

Læse bogen “Vild” som overstimulerer æstetikeren i mig, fra ende (se lige hvor fin den er) til anden og ud og prøve “den af i virkeligheden”. Tilbage til naturen og væk med al stress. Det er hofleverandør af Danmarks vilde urter og planter (til bl.a Noma) Thomas Laursen, der står bag. Og . Okay, indrømmet så tror jeg faktisk ikke jeg får tid, men hold nu op skulle jeg overspringshandle, ville det blive mit førstevalg. Jeg vil gerne være den afslappede type, der fandt tid til den slags..

Gøre altan(kassen) klar til foråret. Eller det er måske ønsketænkning? I søndags var jeg forbi den fineste planteskole i Humlebæk og købe hornvioler. Dem havde jeg sidste år, og de var så fine på alle mulige retter – lige fra grød til salater og kager. Det er sjovest at dekorere med dem, mindre sjovt at holde dem i live 😉

Læs også: 10 bæredygtige nyheder og favoritter

Produkter fra Humdakin. Økologi og naturlige råvarer. HornviolerSustain Yearly: et bæredygtigt magasin. Kaktus og iphone. Arbejde og iværksætteri.

Write A Comment