Mens jeg skriver det her indlæg, sidder jeg i en virkelig god og stor seng på et lille kammer i fine gammel slot-lignende tilstande på Grand Hotel Saltsjöbaden – en god halv time uden for Stockholm. Helt alene!

For to dage siden på det her tidspunkt var jeg lettere nervøs, da jeg skulle på scenen som international hovedtaler (ja, ja DK på verdenskortet;))  til Influencer Convention 2017. En konference for influenter (bloggere, YouTubere, Instagrammere mm.) og virksomheder, som på en eller anden måde har relation til influenter i det daglige. Jeg var inviteret hertil for at fortælle om, hvordan det er at være og arbejde med influent(er) i Danmark. Noget der jo optager mig meget og er en af grundende til, at jeg på frivillig basis har været med til at starte en professionelt netværk for bloggere i DK. Jeg har virkelig et stort ønske om at gøre op med de fordomme og misforståelser, der er på området. Og samtidig gøre influenters arbejde og samarbejder så transparente, gode og professionelle som muligt.

Morgenmad / frukost på Grand Hotel Saltsjöbaden med croissant, kaffe, juice og vegetariske lækkerier.
Morgenmad for én

Ferie ved vandet, weekend i Sverige

Influencer Convention 2017 i Saltsjöbaden

Så ja, inden jeg havde set mig om, havde jeg sagt ja til  det her oplæg på engelsk. Foran ca. 150 mennesker, jeg aldrig har mødt – i et tæt og stærkt community (Influencers of Sweden) jeg inden da ikke kendte meget til. Jeg havde også sagt ja til at ankomme til Stockholm torsdag, hvor jeg kunne nå at gøre min præsentation færdig. Det endte i en stafet fra kaffebar til kaffebar, der manglede stikkontakt eller lukkede “for i dag”. Og herefter at lede efter en erstatningsbus i Stockholms undergrund – i snevejr. For derefter at skulle med et tog og ankomme til et meget mørk og forladt slot, som ikke lige kunne finde min booking. “Tyvärr”. De fandt den dog heldigvis med en lille jävla dansk opsang som bonus. Og jeg nød nu dagen med god mad, kaffe og en skøn hotelseng.  Der blev i øvrigt serveret en 100% vegansk menu til gallamiddagen fredag aften. Det er altså ret blæret. #WhenInSweden

Salat med sweet potato, rødløg, nødder og kikærter. Hummus. Volt magasin
Salat hos Sally & Voltaire i Stockholm

Bungyjump eller møde med fremmede?

Nogle mennesker får adrenalin ved at bestige bjerge eller springe bungy jump, andre ved at tage ud i det blå alene og lære nye mennesker at kende.

…. Jeg hører uden tvivl til den sidste gruppe.

Lige så meget som jeg er en selskabspapegøje, lige så meget er jeg en solorytter. Der prøver grænser af sammen med eller foran fremmede. Der går rundt i min egen verden og finder nye spændende æstetiske og grønne steder, hvor jeg kan blive inspireret eller finde ro. De pulserende af slagsen i Stockholm, de rolige i den her lille fine by Saltsjöbaden, som jeg virkelig vil anbefale alle at tage til. Så helt ufatteligt dejligt øde. og stille! Som giver én lyst til at sidde over morgenmaden hele dagen og betragte vandet, gå lange ture og bare være til. Jeg ved ikke, om det hører med til at blive ældre, men det der med at være tæt på naturen er altså noget som jeg sættere mere og mere pris på.

Fineste tidsler, shopping i Stockholm

Men der er nu ikke noget som selskab…

Ikke mindst efter oplægget. Så skulle jeg altså liiiige en tur rundt i skoven og betragte vandet og den lille by. Der var dog også et par kendte ansigter til stede. Bl.a. min fantastiske Agnes fra Yelp-tiden ( hende her). Hun lånte en plads i dobbeltsengen den ene nat og blev den bedste til at være morgenmadsmakker og bade i havremælk og kaffe dagen efter. Derudover var alle bare så rare, åbne og smilende. Selv under mit oplæg. Jeg sluttede af med den bedste snak med en meget inspirerende kvinde Made By Mary, som kunne være min bæredygtige pendant i Sverige. Selvom hun godt nok lige er meget mere til landlivet, end jeg er.

Hotelmorgenmad med æg, frugt, nødder, pain au chocolat, kaffe, juice, svensk avis. Med hvid baggrundJeg endte weekenden med en følelse af at have lært en masse nyt – både om mig selv og andre. Og det er derfor, jeg ikke er bange for at kaste mig ud i ting. Jeg tror simpelthen ikke på at det kan gå værre, end hvis man ikke sprang ud i det.

Ville du gøre det samme. Eller er du mere til det der bungy jump? 😉

LÆS OGSÅ: DET SKAL DU SE, SHOPPE OG SPISE I MAROKKO!

Sådan ser det ud ved Grand Hotel Saltsjöbaden
Grand Hotel Saltsjöbaden tæt på Stockholm i Sverige

 

Write A Comment