Der er så mange lækre nye bæredygtige produkter på markedet i øjeblikket, at jeg tænkte jeg lige ville dele et par af mine favoritter herinde. Først og fremmest har min bloggerkollega Johanne fra Englerod startet en vegansk webshop greenos.dk, som jeg kan anbefale jer at tjekke ud. Johanne har introduceret mig for et par af de ting, man kan finde derinde (et par af dem kan ses på billedet nedenfor), og der er altså flere af dem, som jeg mildt sagt er blevet vild med.

Greenie med kiwi, granatæble, kokos, mandelsmør og müsli fra René VoltaireMüslien fra René Voltaire er også sådan én, jeg går rundt og snacker i tide og utide. Sødet med æblesaft og meget crunchy. Måske ikke altsammen deciderede nyheder, men webshoppen er i hvert fald, og jeg måtte lige udtrykke min begejstring herinde. Jeg mødte i øvrigt René Voltaire på Green Matmarknad i Malmø for et par uger siden. Så surrealistisk fordi hun jo i min verden “bare” var det der navn på emballagen i min bevidsthed.

Is med havremælk fra Funky Fields, lampe fra Bloomingville, Jakke fra Mads Nærgaard, Saltet popcorn, chokolade fra Hotel Chocolat.

1) Fedeste gulvampe fra Bloomingville der, som tidligere nævnt, designer og producerer alle deres møbler i Europa.

2) Less is more når det kommer til chokolade og bæredygtighed. I stedet for at købe store påskeæg af billigt chokolade, vil jeg i år sende den her pakke påskeæg til mine nevøer og niece, som jeg fik med hjem til et event hos Hotel Chocolat. Mon de forstår det gode budskab? Jeg håber det 😉

3) IS-nyhed som jeg opdagede på Irmas Madmesse; Funky Fields aka is lavet på havremælk. Begejstringen var stor fra havre-entusiasten her. Og den rammer Irma (sjovt nok) her i foråret. Prøv den med hasselnød, hvis du normalt er til nougat. Virkelig god! Og så ny at man stadig ikke kan fine den nogen steder på nettet!

4) GRØN jakke fra Mads Nørgaard. Som faktisk kan fås som et helt sæt med bukser til. Måske synes jeg endda bukserne er endnu federe? Vidste du at Mads Nørgaard er et af de mest bæredygtige modebrands i Danmark? I 2014 gik de ind i et projekt med Erhvervsstyrelsen og Deloitte omkring bæredygtig mode sammen med bl.a. Ganni, og 4 andre modebrands. Derudover ligger deres produktion tæt på Danmark, så man undgår for meget transport. Og de fokuserer på design der kan holde i garderoben i mange år. (De stribede varer holder stadig, ik?)

5) Økologiske popcorn med saltet caramel fra Greenos.dk  (Vi lader den lige stå lidt og smager på navnet….. ) OG JA, det er så godt, som det lyder. OG JA de er uden sukker. Jeg forstår ikke, hvordan det er muligt!

6) Og apropos Bloomingville så drømmer jeg om et stort hus, så man kunne have plads til den her flotte skænk, som de kalder noget så fornemt som en “telefonbænk”. Tjek lige den fine grålig/blålig farve, som passer perfekt ind i den nordiske stil. Og se lige hvordan det kan se ud i praksis her.

Tjek også disse 8 bæredygtige mad- og boligbrands og mine forslag til bæredygtige gaver. 

Reklamelinks

 

Write A Comment