Glædelig mandag! Er I klar til endnu en omgang “apropos ingenting”? Jeg har prøvet at dele den lidt ind efter emner for at give et overblik over alle de apropos ingenting-tanker der hopper rundt i øst og vest i den lidt trætte og koffeinkrævende mandagshjerne;)

Apropos ingenting, så;

DAGEN DERPÅ – SOCIAL MEDIA WEEK ’17

… Var sidste uge en absolut yndlingsuge. Begge oplæg til Social Media Week gik rigtig godt, og der var mange karrieremæssige nyheder på vej, som jeg snart deler mere om. Hvis du missede oplægget og er nysgerrig, skrev en af de dygtige arrangører den her artikel om Influencer Marketing 2.0 efter vores oplæg om onsdagen. Og der er flere artikler fra ugen på deres blog.

… Besøgte jeg for nyligt min søde familie i Nordjylland og var i skole hos min niece, som ved alt om You Tube-stjerner og viste mig det sociale medie “Musical.ly”. Et socialt netværk hvor man optager musikvideoer og deler dem med hinanden. Det er jo kæmpestort, og jeg følte, at jeg nærmest var den sidste, der fandt ud af det?!

Læs mere om Social Media Week ’17 her. 

Tre bloggere på Magstræde, København
Fotograf: Jonas Pryner Andersen

BLOGGERTIPS OG TRICKS

… Håber jeg bloggere fremover står ved, hvem de er og er stolt af faget. Det sker bl.a. efter det her. Og hvis I ikke følger It’s Fashion Baby og By Bak i forvejen, så tjek dem lige ud. De to er altså helt unikke!

… Får bloggere indimellem den samme skøre idé på præcist samme tidspunkt. I sidste uge bagte jeg Sukkerfri fastelavnsboller – nu som vafler (opskrift her), men gæt hvem der også gjorde? Min veninde og kollega Maria fra Vanløse Blues. Hendes variant er vegansk med hindbærskum og så med karamel. Lyder fantastisk, ik’? Det må jeg prøve en dag. Find Marias opskrift på veganske fastelavnsbollevafler her. 

… JA, man må godt bage fastelavnsboller lidt endnu. I hvert fald  i vaffelformat!

… Tipper Michelle fra Stonemuse om den fedeste app til dit Instagram-feed lige her. Perfekt til alle os æstetik-typer 😉

Brunchbord med det hele i weekenden; vafler, kaffe, hjemmelavet karamel, hummus og avokado

MAD, MAD, MAD, KØBENHAVN OG FLEXITARISK LIVSSTIL

… Er jeg stadig sur på den person, der i sidste uge lagde et pæreskrog(!) i min cykelkurv. Hvorfor ikke smide det på jorden i stedet? Det er da i det mindst organisk. Er det simpelthen noget, man gør for at irritere andre – og så hopper jeg lige nu i med begge ben?

… Var jeg i går til Irmas Madmesse i Forum efter brunch med min familie – og virkelig positivt overrasket over setuppet. Så mange lækre, lokale råvarer og fokus på vegetariske alternativer. Henrik Yde (manden bag Kiin Kiin, Veve osv.)  var desuden på scenen kl. 15.30, hvor han talte om baggrunden for at åbne en god vegetarrestaurant og om det danske madpoliti (som hader når man shopper jordbær uden for sæson. Han fik vist også sagt, at de holder til på Østerbro – og ja jeg følte mig truffet, høhø!) Han er ligesom jeg  stærk fortaler for flexitarisme (mindre og bedre kød) og lokale råvarer, og jeg sendte live på Instagram for første gang. Det var fedt og bliver bestemt ikke sidste gang!

… Stenbidderrogn! (((Ja, sæsonen er her!)))

… Har jeg simpelthen så meget kål liggende i køleskabet lige nu og overvejer om jeg skulle lave en ugentlig stop madspild-opskrift herinde. Mon ikke andre har sådan nogle grøntsagsfætre, som man ikke lige ved, hvad man skal gøre med?

Se også opskrift på sunde squashvafler som er perfekte til brunchbordet.

OG APROPOS – ABSOLUT – INGENTING

… Så var jeg sidste uge vidne til tre tilfælde (inklusiv mit eget), hvor man tabte ting på gaden eller havde svært ved at løfte ting ind i en bil – uden nogen tilbød sin hjælp. Det varmer til gengæld så meget, når folk bare lige spørger, om de skal give en hånd med.

…Må man så stadig kalde sig dansk, hvis man hverken ser X Factor, Den Store Kagedyst eller Melodi Grand Prix? 😉

En stand til Mad & Glæde 2017. Irmas madmesse. Lokale råvarer og produkter

Write A Comment