Kalender fra By WirthIndeholder reklameFebruar startede ud lidt for okay men en uges ferie i yndlings Marokko og lækreste by Agadir, og ja så var der jo pludselig ikke så meget tilbage af måneden. Men jeg bilder mig ind, at man kan nå vildt meget her de sidste to måneder. Så længe man planlægger (øver mig stadig i netop den disciplin), så skal det nok gå, ik?

Kalenderen fra ByWirth og Moodings, som I ser på billedet, hjælper mig virkelig med netop det. Den er endda designet, så man på bedste bæredygtige vis kan udskifte papiret hvert år og beholde baggrunden. Desuden kan man beholde den tynde stribe i højre side år efter år, så man altid har diverse mærkedage på plads. Smart ik? Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden, især fordi jeg ikke har andre kalendere end den, og så min g-mail, og det er bare ikke helt det samme, når den er elektronisk, synes jeg.

Resten af februar skal jeg;

 • Holde to oplæg til Social Media Week i København. Noget jeg virkelig er spændt på og glæder mig sindssygt meget til. Det ene er om bloggerens udfordringer og dilemmaer i Dansk Journalistforbund, og det andet (som jo egentlig er i marts) er om Influencer Marketing 2.0 hos Landbrug & Fødevarer.
 • Besøge den nye Slurp Ramen Joint i Nansensgade. Jeg havde i forvejen glædet mig, men da jeg så René Redzepi og David Changs begejstring og video fra besøget, steg spændingen lige lidt ekstra. Jeg synes suppen ser virkelig smagfuld ud ift. nogle af de andre steder, så det bliver spændende at prøve.
 • Starte som frivillig lektiehjælper hos Dansk Flygtningehjælp. Jeg er blevet sat i kontakt med en pige her på Østerbro, som skal have hjælp til dansk og matematik, og jeg kan slet ikke vente med at lære hende at kende!
 • Spise fastelavnsboller. Har jo kun fået én fra Lagkagehuset, som ikke var den helt rigtige gammeldags darling! Enten bliver det fra en af mine tre favoritsteder, eller også må jeg selv i køkkenet. Har du en yndlingsopskrift?
 • Vinterbade ved fineste La Banchina på Refshaleøen sammen med bla. hende her og hende her. Noget der blev aftalt over tyrkisk middag og rødvin i januar. Det forpligter! Hos La Banchina kan man benytte både sauna og få et måltid efter det kolde gys.
 • En mindre hovedrengøring og istandsættelse af soveværelse ville gøre underværker. På den ene side; jeg bliver glad for at føre ideerne til virkelighed og kan bruge de nye lækre produkter fra Humdakin. På den anden; gider jeg? 😉
 • Starte endnu en blog og for alvor få gang i min egen virksomhed.
 • En tur på Ofelia Plads og se den yderst Instagrammede “The Wawe”, et 80 meter lang interaktivt værk, som pryder pladsen indtil d. 26. februar. Vildt ser det ud!
 • Forhåbentlig endelig smage vegetarburgeren hos Gasoline Grill, som nu bare i mellemtiden er blevet MEGA populær med den længste kø udenfor hver dag.
 • Lave mere mad og invitere flere folk på mad. Generelt være bedre til at gøre en masse for andre. Hvis ikke det er det, livet er til for, så ved jeg ikke?! Og generelt være bedre til at åbne op for fremmede, og f.eks. invitere familien til pigen jeg skal lave lektier med hjem til os. Jeg har nu læst Abdel Aziz’ bog “Hvor taler du godt dansk” og set alle hans programmer og kan virkelig opfordre dig til at gøre det samme. Så inspirerende!
 • Det der med at gøre (endnu) mere for andre. Det er månedens udfordring – som naturligvis skal være en livsstil!

Hvad skal du i februar?

Ps. der tages forbehold for at alle de her ting måske ikke bliver gjort i den her måned. Men så er det godt vi har marts også, ik? 😉

Kalender fra By Wirth / Moodings.com

Write A Comment