Stop spild af mad er altid en god sag at støtte. Danmark er de vildeste frontløbere på dette område, og det kan vi jo i den grad være stolte af! Lige nu opholder jeg mig i Marokko, og jeg må indrømme at det gør ondt i mit hjerte at se de mange madrester, som hver dag bliver kasseret på hotellerne, mens den fattige del af Marokkos befolkning går rundt og sulter og nærmest bønfaldende be’r om resterne af vores vand i flaskerne, når vi kommer ned på stranden. Kunne man da ikke bare lige fordele det hele lidt bedre – eller uddele resterne til dem, der trænger. Så langt er vi ikke endnu rundt omkring i verden, men mon ikke det kommer?

Da vi tog afsted havde jeg også flere rester i køleskabet, end hvad godt er. Jeg håber, de stadig er i okay stand, når vi kommer hjem igen. Så vil jeg følge min opskrift på “Stop madspild-bowl”, som jeg har givet væk til Magasinet Isabellas fine grønne fokus i denne uge – med håbet om at sætte endnu mere fokus på madspild, end vi allerede gør.

Har du stadig ikke lavet bowls derhjemme? Så er det nu, du skal i gang. Det er en helt formidabel måde at spise alle køleskabsrester på – og nyde det med en kæmpe “mmmmmh” efter hver bid 😉

TJEK OGSÅ: OPSKRIFT PÅ 5 SUNDE SMOOTHIE BOWLS

Sådan kan du bruge resterne i køleskabet

Author

1 Comment

  1. Pingback: Tid for helg – Urbania Magasin

Write A Comment