Sunde vafler til aftensmad – er det noget, du gør i? Herhjemme sker det virkelig ofte, som I jo nok har bemærket (ligesom det ofte sker til morgenmad, frokost og kagetid også ;o)). Jeg har delt en del vaffelopskrifter herinde efterhånden (de fleste ligger under “vafler” i bloggens opskriftindex), og jeg lover at der er mange flere på vej!

Derudover vil jeg også begynde at samle op på nogle af de gamle opskrifter, så I forhåbentligt kan danne jer et bedre overblik. På denne søndag har jeg valgt at emnet skal være ideer til vegetariske vafler til aftensmad, da nogle af jer måske fejrer kødfri mandag, spiser lidt mindre kød efter kødorgiet i december eller måske er flexitarer, der spiser mindre kød, og når det sker så vælger det gode lokale, danske af slagsen – fyldt med kvalitet.

Der er lidt for enhver smag; til dig der har tømmermænd, er i det eksotiske humør eller har lyst til en masse grøntsager. Fælles for alle retterne er, at de er uden gluten og fyldt med gode sager;)

Sunde vafler på en gedeostsalat i stedet for brød. Med ruccola frysetørrede hindbær og balsamico

5 sunde vafler til aftensmad:

Salade de Chèvre (aka gedeostsalat) med vafler 

Libanesiske vafler med halloumi, avokado og hummus 

Buddha bowls med gomadressing og vafler 

Sprøde vaffeltoasts ala Joe and the Juice 

Vaffelbruschetta med gedeost, tomat, løg og basilikum

Sunde vafler med hummus, halloumi, avokado og granatæble

Author

Write A Comment