“Åh ja … Hende kan vi’ li’ – hun skal i glas og ramme!” Aldrig har den sang givet mere mening!

Før jul fik jeg anskaffet mig et hav af transparente rammer. Dels disse fra det sejeste københavnske brand Moebe, men også  i messing fra H&M Home på Strædet. Egentlig forsøger jeg jo, som I ved, så vidt muligt at købe lokale, gerne håndlavede produkter, men med disse rammer faldt jeg i. Jeg havde ikke set lignende andre steder, og så fik jeg en idé; de kunne bruges til gode, personlige gaver til dem, jeg holder mest af. Som f.eks. værtsgaver i sidste weekend, hvor jeg skulle til to fester ved de bedste mennesker. Indflytterfest hos min bror og hans kæreste samt min veninde Louise fra Lovecopenhagen.

Min brors yndlingsblomst er papegøjeblomsten, det vidste jeg med 100% sikkerhed (noget med at jeg vist nok skal have en tatovering med hans og min søsters en dag, bum bum!) …så den var jeg helt overbevist om at putte i hans ramme. Trods flere forsøg kom jeg ikke frem til pigernes yndlingsblomster, men tænkte på dem, da jeg sammensatte bregner og eucalyptus efter bedste evne.

Tranparente rammer

Arbejde done. Og GÆT SÅ hvem der havde kriller i maven og slet, slet ikke kunne vente med at give gaverne til festen? Hallo, det er da bare noget helt, HELT andet at give sådan en gave, som man virkelig har tænkt over i stedet for noget kommercielt bras. Ja okay, det kan også godt være noget lækkert kommercielt ikke-bras, men I ved.

OG så er det faktisk også lang tid siden jeg har set nogen blive så glad for en gave, som de alle blev 🙂

Så summa summarum. Rammer, yndlingsblomster og gave-overlevering, GLÆDE! Det er for fedt og kan virkelig anbefales. Husk dog at blomst og planter gerne skal lægge i pres, f.eks. i en tung stor bog, i en uges tid (det glemte jeg nemlig selv), så husk lige at få gave-modtageren til at gøre det efterfølgende, hvis du ikke selv når det. Ellers mugner skidtet altså, og så er det ikke sådan en sød gave alligevel;)

Transparente rammer med planterTransparente rammer med eucalyptus

Write A Comment