Der bliver gang i den her i 2017 – ikke mindst på vandet og i det grønne. Hvad glæder du dig mest til? Jeg har samlet de 5 københavnske nyheder, som jeg indtil videre glæder mig mest til i 2017.

5 fede københavnske nyheder i 2017!:

Westmarket: Åbning af madhaller på Vesterbro

Det her sker allerede i næste uge. Vesterbro får egne torvehaller under navnet Westmarket, som de har udnævnt til DKs største madmarked. Jeg er meget spændt på at se eksekveringen af det her projekt – om det skuffer eller skaber glæde. Da Torvehallerne åbnede var der jo virkelig meget omtale af den kritiske slags, men det er de jo kommet godt efter;) Indtil videre er der ikke så mange overraskelser på menukortet, men jeg synes dog sushi og kobekødsburger fra Street Sushi, Chuño med bolivianske retter og vegetarisk arabisk fra Vege Lovers lyder ret spændende. Derudover glæder jeg mig til at prøve Tapas y Cañas, som jeg tidligere har besøg i Rødovrecentret. Virkelig lækker tapas – og det har København ellers ikke meget af!

Hvornår? Åbningsdag d. 26/1 2017 – med kendte madører på programmet. 

Københavns første ginfestival

Den har allerede fået en del omtale, men det sker jo også lige om lidt; Københavns første ginfestival midt i februar. De fleste mennesker, jeg kender, har en svaghed for gin og tonics, så mon ikke man kan finde en ledsager denne weekend til gamle og nye gin-kendinge?

Hvornår? d. 17. + 18. februar 2017.

Den Krøllede Skjorte – nu som HUSBÅD! 

Jeg nåede desværre aldrig at prøve cafeen Den Krøllede Skjorte på Krystalgade, som ellers skulle have været så spændende og lækker med bl.a. bananpandekager, som jeg jo slet ikke forstår, at der ikke er flere steder i byen, der har fået på kortet. Til gengæld åbner Den Krøllede Skjorte et nyt projekt som lyder for vildt; en HUSBÅD-café med udsigt til Holmen og ild i pejsen. Jeg tænker at sove uden for døren op til første åbningsdag. Eller noget;) Følg med i udviklingen her. 

Hvornår? I foråret 2017.

CPH Garden – Danmarks første havemesse 

I juni-måned bliver Valbyparken med CPH Garden forvandlet til et mekka for alle med grønne fingre eller/og grønne hjerter. Messen bliver et univers for alle typer af havemennesker og kommet til at byde på 8 showhaver, 12 udstillingshave, et omfattende show- og eventprogram, 200 udstillere og 20.000 gæster. Jeg var til en slags forpremiere på eventet lige inden jul, og det ser virkelig, virkelig spændende ud. Og ja – kæmpestort!

Hvornår? 21.- 25. juni 2017

HAVEN KBH – ny kvalitetsfestival

Claus Meyer er på pletten igen! Denne gang med ideen om at skabe en helt unik festival, HAVEN KBH, der forener musik- og smagsoplevelser og samtidig leverer tårnhøj kvalitet på alle fronter. På Refshaleøen selvfølgelig. Jeg spår, at alt kommer til at ske derude til sommer 😉

Hvornår? 11. + 12. august 2017

Nå, men det er med at gå i gang med at planlægge snart, så vi ikke misser alle de gode ting, ik? 😉

CPH Garden 2017

Write A Comment