Januar ved SøerneHjemmelavet chokolade

Okay kald mig bare Rasmus Modsat, men det er faktisk helt okay at være i byen og efterfølgende have tømmermænd i den officielle måned for alverdens detoxes (detoxer?); januar, baby!
Der er nemlig;

1) helt tomme cykelstier ved Søerne kl. 4 om natten (også lidt skræmmende i virkeligheden)
2) hylder der bugner af natmad hos 7Eleven (som jo bare er det eneste sted, man kan få natmad på Østerbro) og
3) mulighed for at få både direktørsnegl og Meyers kanelsnurrer dagen derpå… Og poppe hele posen med Urtekrams popmajs til “aftenkaffen” (til virkelig, virkelig kedelig episode af Arvingerne.)

Er jeg den eneste, der har tømmermænd i januar?

OG APROPOS INGENTING, SÅ:

… har den nye blogforening, jeg tidligere talte om nu, fået et navn. Dansk Blogforening (så opfindsomme vi er, ik? ;o)) blev der råbt, da vandet blev smidt i hovedet, og dåben var en realitet.  Derudover arrangerer vi på torsdag en paneldebat med selveste Forbrugerombudsmanden og andre seje i branchen.  Det er så spændende og med sommerfugle i maven, at vi får det her skudt i gang, og jeg glæder mig til at se, hvad det kan lede til. Hvis du er blogger, er du meget velkommen til at deltage. (Tilmelding her!)

… har du nu mulighed for at smage på femten fårekyllinger. Hvor syret lyder det lige? Det er Insekt KBH, der arbejder på at integrere insekter i velkendte føde- og drikkevarer,(bæredygtighed much), og “FEMTEN Fårekyllinger”, er så simpelthen juice  med fårekyllinger, som man kan teste d. 19/1 hos Greencubator.

… Spurgte jeg på Instagram om jeres tips til podcast og bøger og har fået så mange inputs. (TAK!!)  Tak til Marie for at minde mig om at jeg skal have læst Brobyggerne af Jan Guillou og Sustain Daily for at tipse om Conscious Chatter og The Elephant.

… Er man som læge, læge uanset om man er i job eller ej. Men hvad er man som “Marketing Manager”? Den titel kan ligesom ikke helt stå alene. Er man så  marketeer eller kommunikatør? (..selv stavekontrollen vil ikke acceptere det ord)

Tømmermænd, minimalisme og oprydning ala Marie Kundo:

… har jeg desuden endelig fået taget mig sammen til at høre podcasten The Minimalist, og hold nu op hvor er den fed! Inspirerende ift. at have mindre ting og støj i sit liv. F.eks. har en af værterne eksperimenteret med at leve 3 måneder uden internet med det resultat, at han var produktiv som aldrig før og fik så mange ting fra hånden. Podcasten kan også hjælpe dig til mindre impulsshopping og til at vælge fra i højere grad, end vi gør i dag.

… har bogen The Life-changing Magic of Tidying Up af Marie Kundo fået mig og alle andre jeg kender, der har læst den, til at rydde op i tøjskabet med det samme og shoppe mindre. Virkelig vildt mindset og jeg kan kun anbefale dig at kaste dig over bogen ASAP!

… har jeg været total kreativ og lavet hjemmelavede gaver og chokolade i weekenden. Jeg kan slet ikke vente med at dele min begejstring og “how to” guides herinde.

… holder man for lidt privatfester, jo ældre man bliver. Jeg var til hele to lørdag aften/nat og bliv mindet om at jeg snart selv må holde én. De er nemlig alle tømmermændene (i januar) værd!;)

Kanelsnurre og direktørsnegl

4 Comments

 1. Sikke en dejlig omgang apropros ingenting – og tak for link 🙂
  Jeg holdt i weekeden en champagne brunch, og det var mega hyggeligt at fylde hytten med gode folk og drikke os snaldrede i appelsinjuice og Asti.
  Og så ville jeg ønske at jeg kunne komme til jeres paneldebat. Lyder mega spændende.

  • Camilla Reply

   Velbekomme og igen tak for tips!! Eeeej det lyder som verdens bedste idé. Det vil jeg også holde snart faktisk! Var I mange? Og ja, øv kan du ikke det da?! Og vil du egentlig vide mere om netværket? 😉

  • Camilla Reply

   Hahaha punktum slut. Er det snart tid til endnu en kanelsnegletest egentlig? Måske kombineret med hjemmefest? 😉 TAK C!!

Write A Comment