Sunde boller = hygge? Hygge-begrebet går verden rundt for tiden – har I set det? New York Times skriver om det, der udkommer hyggebøger, og overalt i London står der hygge på vinduerne,  (ikke for sjov at jeg inden jul blev kontaktet af en journalist fra Metro London med henblik på at dele ud af de bedste hygge-tips 😉 ) Orv, og nåhr ja min tidligere kollega fra Bordeaux  skrev også til mig og fortalte at hun ønskede sig hyggebogen i julegave. Det er altså sjovt, pudsigt og lidt skørt og sejt.

Nå men i anledning af at hyggen går verden rundt, tænkte jeg lige jeg ville dele hygge-ting nr. 1 med jer her på denne søndag. Hjemmebagte boller, fordi det er weekend. Og de glutenfri af slagsen fyldt med grøntsager, fordi det er januar. Jeg faldt lige over dem på bloggen den anden dag og havde en samtale med mig selv ala “Eeeeej, de smager jo bare så godt”, og “gud, broccolibollerne havde jeg helt glemt”. Og squashbollerne … uhm, de smager bare så godt. Jeg må i køkkenet med det samme, hej hej 😉

Du kan finde opskrifterne her:

8982-81c0-c80e-1978

 

Gulerodsboller. Find opskrift her.

Opskrift på sunde broccoliboller

 

Broccoliboller. Find opskrift her. 

Sunde squashboller uden mel

 

 

Squashboller. Find opskrift her.

Write A Comment