Indtil nu har jeg virkelig været dårlig til loppemarked. Jeg har fået sved på panden, når jeg har stået blandt bunker af alverdens farver, faconer og funktioner, og jeg har tabt kampgejsten alt, alt for hurtigt! Men jeg VIL så gerne være god til det. Loppemarked og genbrug er det vildeste sjet (er det stadig et bandeord, hvis man staver det forkert?;o)) Og jeg beundrer inderligt alle dem, der er vaskeægte loppeeksperter!

Loppefund fra Den Blå Hal

tip til sejeste loppemarked!

Måske er jeg selv ved at komme på rette spor. I hvert fald var jeg for et par uger siden ude og besøge Den Blå Hal på Amager og kom hjem med ikke 1, heller ikke 2, men hele 4 FUND. Magisk! Jeg kan bare slet ikke forstå, jeg ikke har været herude før. Og jeg kan kun opfordre dig, der endnu ikke har været forbi til at give det en chance. Ulempen ved at besøge de her nabomarkeder, gårdmarkeder i byen er, at folk ofte står med de ting, fordi de ikke lige er på mode eller de er trætte af det. Men, men. Herude på Amager er de fleste skatte fra dødsboer. Det lyder lidt mærkeligt at skrive, men det giver bare lidt mere guld. Det var i hvert fald mit indtryk. Man betaler 10 kr. for at komme ind og så går du igennem de mange forskellige områder, tager billeder af møbler mm. og viser dem frem, når der skal forhandles en god pris.

Loppemarked fund

Mine nye lækre loppefund

Vi kastede fluks vores kærlighed på en flot lænestol, som vi dog måtte erkende var betrukket med stof der ikke spillede 100%. Så fandt jeg lige 1) en bakke til vores whisky-sæt i stuen, som jeg har list efter længe, og som jeg overveje at spraymale med kobber. Herefter 2) en gammel hvid kommode, som gør det perfekt i gangen, men som skal have en omgang af noget sjovt maling. 3) den gamle lanterne som du ser på billedet ved siden af, som også skal have en ordentlig omgang og nok sprayes i kobberfarvet også. Sidst men ikke mindst fandt vi 4) de fedeste hattekufferter fra 60’erne og 70’erne i sort og læder. De har formentlig været på en masse rejser, og nu står lige herhjemme i stuen på Østerbro. Er det ikke fantastisk?

Har du et godt loppemarked-tip?

Man bliver bidt af det der med at loppe og får nu lyst til at komme videre på tur. Tip mig gerne om dit yndlings marked, så jeg ved, hvor jeg skal hen næste gang?!

Loppefund fra Den Blå Hal

 

 

 

 

Write A Comment