Kan I huske for halvandet år siden da jeg ikke talte/skrev om andet end bowls? Ja, okay måske har jeg i virkeligheden ikke talt om andet end bowls siden da, haha! Nå men sagen var jo den, at jeg var i USA for første gang og der kastede min kærlighed på konceptet. 2017 spås som året hvor bowls bliver endnu mere trendy.Og de har mange navne; buddha bowls, rainbow bowls, quinoa bowls, poké bowls, mexi bowls og så den mere opfindsomme (her tænker jeg på navnet) bibimbap, som alle kommer til at være endnu mere udbredt.  Det spås også, at ris bliver mindre udbredt, og man f.eks også vil komme til at se nye ting som “french fries bowls”. (Hvad ellers?) I hvert fald i USA. Så må vi se, om den når hertil.

3 opskrifter på salat bowls

Her halvanden år efter er der også kommet mange flere steder i København med bowls på menuen. Souls var de helt store trendsettere med deres sweet potato-variant og Ferment med poké-bowl, men så kom også Hafnia Bar og nu senest California Kitchen, som går all in med bowl-konceptet.  Hvis du vil lave det selv derhjemme, er det mega nemt og lækkert. Ja, jeg har jo lige siden været afhængig, så tro mig!;) Jeg har også delt opskrifter herinde 5-6 gange, så jeg tænkte, det var på tide med en opsummering og 5 opskrifter på bowls by me;

Bowl med tofu, sweet potato og æg

Morgenmads bowl med tofu og evt. spejlæg

Vaffel buddha bowl

Buddha bowls med vafler og gomadressing 

Opskrift på Bowls

Quinoa bowl med sweet potato og lilla blomkål

Der findes nærmest ingen grænser, når det kommer til bowls; du kan bruge alverdens grøntsager alt efter sæson, kerner, korn, nødder, dressinger og toppe med falafler og krydderurter. Måske den lækreste måde at spise vegetarisk på. Selvom man selvfølgelig også kan toppe med fisk og kød, hvis man lyster;)

Uhm, nu bliver jeg bowl-sulten igen!

TJEK OGSÅ: OPSKRIFT PÅ 5 SUNDE SMOOTHIE BOWLS

Fafafel bowl

Write A Comment