Yoga challenge. Øh. Ja? Jeg er så nem at overtale! Jeg er også god til at overtale andre, så det går begge veje. Men altså. 2. januar (GODT nytår i øvrigt!!) stod jeg så lige der helt kålhøgen og “jeg kan alt-agtig” efter en hot yoga lektion hos Hot Yoga Studio på Nordre Frihavnsgade …Og følte, at jeg var den jævle majestæt af både nedadvendt hund, kamel og happy baby.

“Skal du være med i vores 21 dages yoga challenge her i janaur, Camilla”?  var spørgsmålet fra den geniale yogalærer Ai Chin, der som den første har fået mig til at forstå, hvordan vejrtrækning får mig til at yde dét ekstra. Det startede med et ret resolut nej, og blev så lidt mere tøvende. Lige indtil Ai Chin sagde; “du kan jo bare prøve og se, hvordan det går“, og “det behøver jo ikke være hver dag“. Og og og pludselig stod jeg der med sprittuschen i den svedige hånd og skrev “Camilla Stemann” på challenge tavlen.

YOga challenge – hvordan gør man det?

22 dage med yoga. Ikke bare 15 minutter, ikke bare i hele 2017 – nej. Udelukkende i januar, hele lektioner hvoraf de fleste foregår i omtrent 40 graders varme. Hurtig tanke; det går galt!

På den anden side: Tjek til 2 dage indtil videre og tjek til, at det her center endelig har givet mig en træningsrytme, som jeg har det megafedt med. Som jeg elsker at dukke op til. Hvad hedder det i øvrigt, hvis man er blevet hot yoga-afhængig? Jeg må finde ud af det asap, så jeg stolt kan erklære mig som “en af dem”.

Jeg prøvede yoga i Fitness World – og gav op igen – for mange år siden, fordi jeg syntes, det var alt for kedeligt. Men det er som om den hotte udgave, er helt anderledes. Man skal koncentrere sig 100%, og man kan mærke, hvordan man virkelig udfordrer kroppen. Hvordan man samtidig afstresser og får en krop i mere balance. En krop der forbrænder en masse, og som resultat bliver markeret frem for direkte muskuløs.

Yoga

(Billederne er fra en af mine yndlings apps; Wordswag.)

Hot Yoga Studio er ikke bare et træningscenter, men et hyggeligt community med gode forhold og ekstremt passionerede instruktører. De husker dit navn og strækker gladeligt din krop ud, når du er allermest svedig. Det er altså sejt! Eneste ulempe er, at der ikke findes morgen hot yoga-hold. Det håber jeg dog, bliver ændret når flere ser, hvor dejligt, centret er.

I øvrigt er dette indlæg på ingen måde sponsoreret – det er bare mit bedste tip! Og så kan det jo være I kan holde mig op på den der 22 dages challenges. Nej, vent …. det behøver I ikke;)

Wish me luck! …og del gerne hvis I også har sagt ja til nogle skøre challenges, som I (heller) ikke er heeeelt sikre på at gennemføre.

Husk at følge med på Facebook, hvor jeg løbende deler finurligheder om København og bæredygtighed, på Bloglovin’ og på Instagram: @copenhagenbyme, hvor jeg deler hverdagsøjeblikke flere gange dagligt!

4 Comments

 1. Sikke dog en dejlig udfordring, den bliver du sikkert glad for Jeg er selv igang med en udfordring, der ligner. Jeg er blevet udfordret til at se, hvor mange dage i streg, jeg kan dyrke yoga. Det føles skønt!

  • Camilla Reply

   Ej hvor fedt Katrine. Hvordan går det indtil videre? Jeg er oppe på tre gange nu og satser på i morgen igen. Wuhuu! 😉

  • Camilla Reply

   TAK for opbakning, Liv. I’ll do my best. Har du en udfordring i gang?

Write A Comment