Byens bedste veganske/vegetariske burger? Det synes jeg ikke, GreenBurger har, MEN det behøver jo ikke betyde, at stedet ikke kan anbefales. Tværtimod! Til prisen og i fastfood-kategorien synes jeg faktisk det er en fantastisk idé at have et sted, der er 100% vegansk og viser, hvor snasket og ukompliceret plantebaseret mad kan være. Og så må jeg lige tilføje én ting; de har de mest GREASY sweet potato fritter. Det kunne snildt være nogle af de bedste, jeg har fået i byen faktisk!

Endnu en grund til at GreenBurger er ugens spot; De åbner allerede I DENNE UGE endnu en biks på Vesterbro, og. der er åbningsfest på fredag.

Greenburger = comfort food!!

Jeg var forbi den første Greenburger over for Torvehallerne med min veninde under Vegan Vikings. Det var dagen efter, jeg lige havde fået at vide, at Yelp ville trække al salg og marketing tilbage, og dermed; at jeg ville miste mit job. Tror  I lige, jeg havde brug for noget comfort food?? Det var heldigvis præcist, hvad jeg fik; en klassisk burger, som gerne måtte have været lidt varmere, men stadig var snasket og “bøffen” meget autentisk. Deres “banan-ketchup” smager ikke som almindeligt ketchup, men jeg kunne alligevel godt li’ det. Og aiolien – helt perfekt! Vi fik også en birkevand, og selvom det her altså er snasket tung mad, så føler man sig altså lettere, end hvis man havde valgt en klassisk burgerbar.

Fotograf: Cecilie Lykke / http://lykkesliv.net/Billederne er venligst udlånt af seje Cecilie Lykke, som hjalp til med Vegan Vikings som Yelps virksomhedsambassadør.

Stedet er meget fastfood-agtigt. Grønt og ikke sådan ligefrem hyggeligt. Ærgerligt, for jeg var ret vild med den hygge Botaniq (som lå her før) skabte mellem væggene. Men på den anden side; det er jo her, du tager ind, hvis du vil have et alternativ til McDonalds. Og det vil jeg i hvert fald rigtig gerne. Har ikke sat mine ben på McD i 7-8 år og gør det aldrig igen. Ikke fordi jeg vil være hellig, men jeg synes altså bare ikke det er lækkert.
Endelig kan jeg også godt li’ at vegansk mad ikke bliver sådan pusse-nusset og alt for hvidt og feminint. Så hellere grønt 😉

Læs også om: Salat “bowls” hos California Kitchen på Nørrebrogade

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

2 Comments

  1. Er helt enig! Deres burgere er ikke fantastiske, men deres sweet potato fritter er himmelske! 😀

    • Camilla Reply

      Okay, dejligt at høre. Så var det ikke blot mig, der var heldig 😉 Uh nu får jeg helt cravings på denne torsdag aften. Må snart forbi og have en lille SP-dosis til. Mmmh, findes der noget bedre?

Write A Comment