Julemarkeder. Tjek! Julefrokost? Næh, nej sådan nogle bliver jeg åbenbart ikke inviteret til længere, høhø! Men hvad så med at prøve en weekend uden tømmermænd overhovedet? Challenge accepted! Pludselig blev man typen, der læste samtlige analyser af SKAM fredag aften, og faldt i søvn på sofaen til nyeste afsnit af Homeland lørdag aften efter alt for meget sushi på yndlings Iki Sushi. Jep, det var mig!  Man bliver også udmattet efter en uge, hvor man har lavet en komplet julekalender til “barnet” herhjemme, været til julemarked både i Kødbyen og på Værnedamsvej (og drukket gløgg), tilbragt mange timer i køkkenet og med at gøre lejligheden helt bæredygtig og lækker. Og så fik jeg søreme også nissen forbi søndag morgen, hvilket betød enorm kaffe upgrade, så vi kan komme til at brygge den helt rigtige kaffe fremover.

Læste I i øvrigt mit nye format; Apropos ingenting? Det brugte jeg også lidt tid på over en salat og kokos latte på Souls i går!

Vafler med æg, avokado og tomat

morgendate på Sidecar

Efter en hyggelig morgendate (med mig selv) på Sidecar i torsdags, fik jeg lyst til at lave en udgave af deres lækre tomatvafler til weekendmorgenmad. Det blev til hummusvafler med tomat/cashewcreme fra Nutana, avokado, spejlæg og koriander. Jeg tænker, jeg vil dele opskriften med jer snarest herinde.

Julemarked på Værnedamsvej

Julemarkeder

Julemarkeder. Først på Værnedamsvej med min kære mutti i lørdags, efterfulgt at Kødbyens hyggeligste julemarked (som de selv kalder det) – begge markeder var virkelig gode og fyldt med spændende kreationer fra lokale designere. Jeg købte dog ikke andet end en pose valnødder fra Als og gløgg. Gløgg er måske det allerbedste ved julen. Solnedgangen i Kødbyen var jo helt magisk, men det oplevede I oplevede nok alle noget mindst lige så fint fra jeres eget spot.

Hjemmelavet pakkekalender

Nogen fik sin helt egen pakkekalender til hele december, og gangen er nu forvandlet til julerummET i lejligheden. Jeg har prøvet at være kreativ med små spiselige og/eller kreative gaver, bla. oplevelser som en juledate og saunagus, så det bliver noget man kan gøre sammen og ikke bare handler om at købe en masse ting.

Morgenmad og kaffe fra Chemex

Brød fra byens sejeste bager (hvis I spørger mig) ; Det Rene Brød, som bager deres brød på vindkraft og alt muligt sejt. Choko-peanutbutter og min nissegave; Chemex kaffekande, som nu gør at jeg kan få gang i at lave kaffe på den helt ordentlige måde. Sikke en bæredygtig nisse, jeg har;)

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment