FEJRING! Der er mange gode {grønne} nyheder omkring indretning i 2017. Lige inden jeg rejste til Qatar var jeg til et super fedt event arrangeret af Altan.dk, som faktisk er et af de mest informative livsstilsevents, jeg har været til i år.

Ikke nok med at jeg sad med de sejeste skribenter i hyggelige altan-omgivelser og fik pindemadder og chokoladekage med karamel frosting i ægte picnic-stil fra Cafe Altanen på Gammel Kongevej. Vi fik samtidig en masse gode ideer til, hvordan man kan bruge sin altan og oplæg om de store trends indenfor indretning, der er på vej. Ikke blot til altanen, men boligen generelt. OG det bliver et år, hvor vi kommer til at gå op i bæredygtighed på flere måder. Jeg opsummerer lige de tre, jeg især bed mærke i, her:

Bæredygtige trends 2017

Bæredygtig indretning og trends i 2017!

 1. Simple living! Vores indretning må gerne have flere funktioner end én. Ud med en masse dippedutter til ingen penge – og ind med god kvalitet og færre, men bedre (og dyrere) ting som kan holde år efter år. Less is more!
 2. Håndværk og natur er lige sagen. Det naturlige og gode håndværk er  virkelig in, og vi vil finde inspiration i træer, himlen og havet – og som noget nyt også universet i form af metalliske farver og overflader. Derudover vil “det jordnære” være noget, vi kommer til at se en masse til – altså varme materialer såsom terrakotta, brændt ler og kork.
 3. Grøn bliver farvEN! Isæt i de matte nuancer. Når omgivelserne omkring os bliver grønne, kan det jo være, at vores tanker også bliver det, ik? Ikke mindst politikere og andre beslutningstagere. Man kunne jo håbe! Også blå bliver en populær farve, og derudover pastelfarver, tomatrød og lilla.

Hvad tænker I om det? Noget I allerede havde set komme, eller?

Bæredygtige trends 2017

Til eventet fik vi naturligvis også en introduktion til de varer, man kan købe via Altan.dks nye webshop Altan-liv.dk,  og uden at være sponsoreret for at sige det her, så må jeg understrege, at der var mange, mange lækre bæredygtige sager, som jeg meget gerne vil have på min mikroskopiske Østerbro-altan. Bl.a. det her fede Solar Jar-glas, som man kan opbevare genstande i og samtidig bringer lys til altanen via solcelleenergi. Simpelthen så overdrevet smart! Se det lige;

Solar Jar

Jeg blev også fristet af udendørspuder, altanvarmere og det her bord som kunne være – ja bord – OG tørrestativ samtidig. Jeg ved ikke, om jeg når en altan-makeover i år, men hvis ikke går jeg all in i det tidlige forår, og så tror jeg den her hjemmeside bliver meget, meget nyttig for mig. Måske også for jer?

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

2 Comments

 1. Altså jeg er allerede vild med grøn på alle måder, og også som farve.
  multifunktionel tror jeg også på som trend. Hvorfor kun have noget der duer til en ting 😉

  • Camilla Reply

   Jeg tænkte nok lige du ville være med på den her, Johanne. Skal vi ikke satse på, at vi i 2017 får det grønne år, vi fortjener? 😉

Write A Comment