VertiPlantsIndeholder reklameUuuuh. Jeg føler mig ret excited over at skrive det her indlæg. Dels fordi jeg vil fortælle jer, at jeg er blevet ambassadør for Design Group, som omfatter Moodings, Just Spotted og Spoil Yourself,  og fordi jeg virkelig glæder mig til at fortælle om de enkelte siders produkter, som I måske allerede kender, men som jeg alligevel vil knytte en lille kommentar til.

Først og fremmest Moodings, som det her indlæg kommer til at handle om. Altså, det er jo bare et vidunderligt dejligheds-mekka, hvis man elsker københavnsk/dansk design, OG produkter som rent faktisk også er produceret i DK (eller i hvert fald tæt på) frem for  den klassiske made in China-løsning, som I ved, jeg ikke er sådan – hvad skal vi sige – overdrevet fan af.

Jeg er tilbage her på bloggen i fuld kraft og vil gerne lade denne del fylde mere og mere, da jeg kan mærke jeg virkelig brænder for det lokale håndværk, mindre (over)forbrug og de mindre og ofte mere grønne virksomheder. Og det fokus hjælper Moodings mig i den grad til at leve op til med alle de lækre ting og virkelig fede brands. Første omgang produkter er netop landet hjemme hos mig, og her får I lige et indblik i, hvordan det ser ud. Produkterne er sponsoreret af Moodings men jeg har selv udvalgt dem, og har i øvrigt været stor fan af sitet også, inden jeg blev deres ambassadør.

Vertiplants Copenhagen

Vægkrukker fra VertiPlants Copenhagen. Jeg er som en del andre gået plante-amok herhjemme og de her københavnske “vertiplants” over sofaen synes jeg er den mest geniale opfindelse. Sukkulenter fra en lille lokal blomsterforretning på Nordre Frihavnsgade – og så kører det.

Sæbe fra svenske La Bruket og By Wirth toiletholder

La Bruket

Svenske La Bruket på badeværelset virkelig et godt alternativ til Aesop som jo bliver produceret helt i Australien. Med agurk og mynte. Mmmmmh.  Og By Wirths holder af egetræ og kernelæder til det ellers noget så usexede toiletpapir. “By Wirths produkter er primært lavet i Danmark, og alle fremstillet ud fra en kærlighed til materialerne og deres naturlige særpræg og samspil.” skriver de på deres hjemmeside, og jeg er føler mig forført!

img_3353

Louise Roe Via Moodings

Sidst men ikke mindst; Louise Roe gulvtæppet under sofabordet. Hvor fint er det lige? Altså jeg får et smil på læben hver gang jeg går forbi det. Det er lidt som at være nyforelsket. Det er ikke lokalt produceret, men med øje for bæredygtighed og kvalitet – og meget klassisk dansk i sit udtryk. Og så er Roes kontor med sin placering på Ryesgade nærmest min nabo. Super hyggeligt, og hvis det ikke føles som lokal shopping, så ved jeg ikke. Tæppet kan fås i flere størrelser, men jeg valgte det på kun 80 x 140 meter. Jeg havde dog gerne valgt det en tak større, hvis jeg kunne. Det er SÅ smukt og lækkert!

Der er i øvrigt sket en kæmpe makeover hjemme i den lille Østerbro-lejlighed, og jeg lover at vise flere billeder meget snart!

Tæppe fra Louise RoeUdgivet i samarbejde med Moodings.com. 

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

6 Comments

  • Camilla Reply

   Hej! Den grå pude er en rigtig gammel sag, som jeg faktisk ikke engang kan huske, hvor jeg har fra. Tror faktisk det var Bolia. Den rosa er helt ny og kan findes i Magasin;) Kh C.

 1. Hov, har din blog ikke også fået en makeover??? I hvert fald siden dine rejse til USA??? Er i hvert fald vild med det nye look. 🙂 Stort knus, Nikoline

  • Camilla Reply

   JOOOO, hvor er det sejt du lægger mærke til det. Jeg mangler stadig at rette en masse ting til, før jeg endelig kan annoncere det nye website. Det har taget noget tid, men nu er jeg virkelig glad for det, så dejligt at andre også ser det!;)

 2. Hej Camilla!
  Er tæppet fra Louise Roe langhåret og blødt eller mere hårdt? Synes det er svært at fornemme på billedet 🙂
  På forhånd tak 🙂
  Mette

  • Camilla Reply

   Hej Mette, det er mere hårdt – og slet ikke langhåret. Jeg er stadig så glad for det, og det holder sig rigtig godt på trods af den sarte, lyse farve 😉
   Kh C.

Write A Comment