Café Feel Good; Smukkeste salat til 62 kr., fineste moderne indretning og beliggenhed lige ved Nørreport/Torvehallerne? You got me there!

Ugens opdagelse var Café Feel Good, som jeg var forbi i går sammen med Danica Chloe, som blogger fint og super ærligt lige her.  Cafeen har kun eksisteret en lille måned, og jeg var så begejstret over den at jeg måtte forbi igen i går også. Når jeg først finder et favoritsted kommer jeg bare altid igen og igen. Man må jo prøve alt det de har, ik?

Feel Good Café med masser af planer. God café ved Nørreport

Mange Vegetariske og veganske muligheder

Menukort byder på overvejende vegetariske og veganske (og flere økologiske) alternativer (hurra for den grønne bølge der bare bliver ved og ved), og jeg har nu prøvet både deres salat med butternut squash og sweet potato. Begge var fyldt med smag og lækre dressinger (tahin fx.) og knas i form af granatæbler, kikærter, nødder og masser af “fyld”, altså hhv. bagte hokkaido og sweet potato.  Begge var bare lige i øjet og mættende! (OBS! Avokado var tilkøb for 10 kr. ekstra)

Sweet potato salat med granatæbleFeel Good Café, København

Her kan du også få hvidløg(!) i din juice (godkendt af Danica. Og den “fatigue” juice jeg prøvede var også virkelig god!), de lækreste hjemmelavede kager (og vildeste müslibar), sandwich og (vegansk og ikke-vegansk) brunch (må prøves snarest!) Her er en væg fyldt med grønne planter og farverig eucalyptus, som jeg slet ikke kunne stoppe med at tage billeder af. Indbegrebet af hygge som vi kender det. Hvis du har en ven eller veninde, som du skal se et par timer en hverdag over lidt lækkert evt. til en lille uformel julefrokost, er det her sted helt oplagt!

Priserne er bare yderst, yderst rimelige. Som sagt 62 kr. for salater, sandwich til 52 og brunch til 129. Desuden har de lige nu et tilbud hvor man får salat og juice til en hundredemand! I øvrigt er super venligt par der har startet det lille fine sted!

Café Feel Good!
Nørre Farimagsgade 55
1364 København

English version: Café Feel Good is a new green café that opened in Copenhagen near Nørreport/Torvehallerne. Here you can get great vegan/vegetarian options. For example I tried both the sweet potato and pumpkin salad this week and both were amazing and only cost 62 kr each. You can also get sandwiches, brunch and homemade cakes – also with vegan options. The interior is beautiful and you really get the sense of Danish “hygge” in here. 

LÆS OGSÅ: SALATER I KØBENHAVN | 10 LÆKRE AF SLAGSEN

Müslibar, Feel Good Café

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

2 Comments

    • Camilla Reply

      Velbekomme Christine. Og jaaaa… Det sted må du simpelthen tjekke ud! Så fedt med alle de nye grønne steder i byen, ik? Har også sagt til Maria at hun må med derind ;o) Kh. C.

Write A Comment