I dag sneede det. Wow? Der er virkelig nye tider på vej. Ikke blot i vejret, men også i livet. I mit liv!

I sidste uge fik jeg en besked som i den grad vendte op og ned på min (arbejds)situation. Lidt under 100 mennesker var vi samlet på et international videoopkald, hvor vi fik beskeden; at Yelp stopper al salg og marketing i alle lande udenfor USA og Canada, dvs. 30 lande. BOOM! Sådan helt ud af det isblå, blå. Fyret. Hele bundtet. I dag var min sidste arbejdsdag som City & Marketing Manager. Et job jeg har haft i 2,5 år.

Jeg vil citere lidt af det, jeg netop har skrevet på min personlige Facebook;

En af de mest fascinerende og samtidig skræmmende ting ved livet er, at du kan gå fra alt til ingenting – på ingen tid. Især de sidste 5 måneder er det gået stærkt. Fra Københavns første Ice Cream Week, første Street Food Festival og i sidste uge festivalen “Vegan Vikings”, som skulle fjerne fordomme og vise sandheden om vegansk mad. PÅ dagen hvor festivalen går i gang, er interessen for Yelp på dansk jord større end nogensinde før. Og dagen efter får vi så meldingen: At det er slut! At appen og sitet fortsætter, men af økonomiske årsager nu skal køre videre uden manager.

Ironisk? Yes!

Selvom jeg er trist og bitter over at skulle ende noget, mens det er på sit højeste, så må jeg erkende, at jeg har fået så meget mere igen, end jeg har mistet. Jeg ved nu, hvordan man leder et stort community, en festival, en kampagne, en movement – næsten helt alene. Hvordan man kan planlægge og eksekvere en kampagne i både Danmark, Sverige og Norge på en måned! Hvordan ”action beats perfection”, hvordan man på kort tid kan femdoble sine følgere på sociale medier, og hvordan man kun selv kan trække sig tilbage på hesten efter et mislykket eller mindre godt initiativ. Learning by doing har aldrig været mere rigtigt!

Efterår ved Søerne

Jeg ved også, hvor uendeligt mange gode mennesker der findes i verden. Søde københavnere der har lyst til at bruge deres frivillige tid på at hjælpe andre. Skønne virksomhedsejere der brænder for det, de laver og samler på relationer og ikke (kun) penge. Seje internationale kolleger der bakker op om ideer, som var de deres egne, og som gang på gang helt umotiveret sender ros og respekt på mail eller via Google Hangout. Og det på trods af at de selv har 100.000 ting at tænke på i deres arbejdsdag på +10 timer.
Til jer allesammen; TAK! Tak fordi I har givet mig glæde ved at stå op og gå på arbejde hver evig eneste dag de sidste 2,5 år og har lært mig alt det her. Jer glemmer jeg aldrig!

Hvad skal der ske nu? Time will show. Men først skal jeg prøve at læse en bog fra start til slut på en café. UDEN min Iphone!

… Og mon ikke der bliver mere (som i: MEGET) mere tid til bloggen nu? Det tror jeg nok lige, der gør! Alt det jeg skal opdatere jer med. Det glæder jeg mig helt vildt meget til!

English version: Today is my last day as City & Marketing Manager for Yelp here in Copenhagen. Last week it was decided that Yelp is going to shut down all sales and marketing efforts outside the US and Canada. It was a shock for everyone, especially since we were all doing awesome campaigns, for example here and in Stockholm and Oslo we just kicked of the Vegan Vikings campaign that everyone loved. I have had 2,5 amazing years at Yelp; met amazing people both here in Copenhagen and within the company and I have learnt and tried so many awesome things.  Can’t wait to see what will happen next. AND oh, will there be more time for this blog now? Oh YES! 

Efterår på Østerbro

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

5 Comments

 1. Årh, hvor ærgerligt! Men godt, at du har fået så meget ud af det – lyder også som om du står meget godt til at få et nyt job 🙂

  • Camilla Reply

   Tusind tak Gitte. Og ja, jeg tror heller ikke umiddelbart det bliver virkelig svært, men man ved jo aldrig. Og så er det bare vigtigt at finde det, man kan lægge den samme begejstring i, ik? Men jeg glæder mig også til at kunne lave andre ting. For eksempel være mere aktiv herinde;)

 2. Hold da op, sikke en besked at få!! Og ja, ens liv kan ændre sig drastisk fra det ene øjeblik til det andet, skræmmende… Men er sikker på du nok skal finde noget andet spændende snart – god vind med det!

  • Camilla Reply

   Tusind tak Mette. Og ja, det kan virkelig gå hurtigt. Men det skal også nok blive spændende!! Kunne du stadig tænke dig svar på de spørgsmål du sendte for lang tid siden? For så får jeg da lige sendt dem retur;)

Write A Comment