Burger fra Astrid och Aporna

Glædelig International Veganerdag! Hvis I havde spurgt mig for bare et år siden, havde jeg måske aldrig troet jeg skulle starte et blogindlæg på den måde. Men meget er sket siden da. Siden jeg så dokumentarfilm som Cowspiracy, siden jeg fandt ud af, at jeg ikke så godt kunne tåle mælk, siden alle de har overlækre veganske steder er åbnet i København (+10 på mindre end et år!!!) Siden jeg har lært alle deres ejere at kende.
Ejere som jeg synes er nogle seje, søde, helt fantastiske vikinger, som laver mad, der mætter og smager vidunderligt. Det var dem, der inspirerede mig til at starte festivalen Vegan Vikings!

… En festival som fra i dag er en realitet i København. Det er den jeg har arbejdet på 24/7 den sidste måned, det er den, der har sat min hjerne på overarbejde, og det er den der fra i dag og til og med på søndag omfatter hele 27 steder i byen. Og desuden finder sted i Stockholm og Oslo samtidig!

Byens bedste sandwich, Social

Freakshakes hos DjuusKonceptet? De gode veganske steder tilbyder attraktive bonusser hele ugen; 2 for 1, 50%, nye og spændende ting som du aldrig har prøvet før – f.eks. FREAKSHAKES på Djuus, og det eneste du skal gøre er at tjekke ind på Yelp. Du kan downloade appen her!

Det er mine absolut yndlingssteder der er med denne uge; Souls, Social (byens bedste sandwich), Hafnia Bar, Hope, Sidecar, Djuus med flere. Nedenfor kan du finde hele oversigten.

Vegan Vikings 2016

Derudover er der er par, som jeg endnu ikke har prøvet, men som klart skal testes; Organic Lab, Greenburger, Video Video, The Protein Kitchen og Frederik VI. Det bliver en fest.

Jeg startede dagen i dag med et fuldt program kl. 7. 3o på Grød, så til Sidecar, et smut forbi DØP og nu slutter jeg dagen af på Hafnia Bar. Mon ikke jeg skal have et lille glas med noget festligt inden dagen går på hæld. HAPPY VEGAN VIKINGS. Håber I kan li’ initiativet <3

English version:

The festival Vegan vikings is taking over Copenhagen (and Oslo & Stockholm) this week. Inspired by all the fantastic vegan places (+10) that have opened since beginning this year, I got the idea for this festival; a whole week with very attractive bonuses (see the list above) on the best vegan places in the city, when you check in on Yelp.  To show that vegan food is for vikings. That it has a lot of protein and is very, very “greasy” and delicious! All my favorite places are participating but I’m also looking forward to try some new places; Organic Lab, GreenBurger, Video Video, The Protein Kitchen and Frederik VI for example.

Hope you like the initiative. Happy World Vegan Day – and enjoy!

Vegansk mad hos Sidecar

Write A Comment