Reklamelink

 

Yay! Nu kan jeg endelig lave belgiske vafler! Takket være Tefal Snack Collection og det her multijern, som jeg har hørt så meget godt om, og nu har fået mulighed for at teste gennem et sponsoreret samarbejde med dem. Og dommen? Tja, intet mindre end lutter begejstring. Jeg opsøgte faktisk selv Tefal ift. samarbejdet om at teste jernet, fordi jeg var sikker på, at det ville være noget for mig. Og ganske rigtigt….

Det jern ER genialt – sponsoreret eller ej! Jeg behøver intet fedtstof (heller ikke til alle de sunde vafler), og så kan jeg med én maskine forme både toasts, panini, pandekager og vafler. Og her er de belgiske især et hit! (Selvom hjertevaflen er og bliver min signaturvaffel:) )

Jeg glemmer aldrig dengang belgiske vafler med softice gjorde deres indtog i herhjemme. Hold da lige op hvor var jeg vild med dem – både som barn og da jeg som teenager arbejdede i en isbutik i provinsen. I dag kan man selvfølgelig opspore dem på Strøget eller i Nyhavn, men da jeg fik Snack Collection-jernet røg tankerne partout tilbage til dengang. Selvom de hverken indeholder sukker eller mælk.

MIN KOGEBOG: VIDUNDERLIGE VAFLER ER TILBAGE!! Køb den HER 

Belgiske vafler med vegansk blåbærcreme

Jeg havde ca. 1 dl fra aftenens quinoa bowl og tænkte “dem mixer jeg da lige med æblemos (den økologiske fra Urtekram), lidt blendede butter beans, boghvedemel, kanel, kardemomme, lidt salt, loppefrøskaller, bagepulver og så ellers bare i Tefal Snack Collection og belgiske vafler-formen.

I mellemtiden blendede jeg 1 dl kokosmælk med en halv pose frosne blåbær, godt med lakrids, lidt salt. Og så var min mælkefri blåbær “softice” ellers bare klar til at hoppe på min vaffel sammen med mynte, kakaonips, kokos og et par blåbær som slap for blenderens skarpe blad.

Det eneste tidspunkt jeg som barn aldrig guffede belgiske vafler med softice, var om morgenen. Det kan jeg så gøre nu. Helt okay faktisk 🙂

Se også: Opskrift på Vaffel-sandwich

Vafler og Tefal Snack Collection

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

5 Comments

  1. Åh, yum! Bliver de sprøde, lige som de “almindelige” belgiske vafler? Jeg vil altså så gerne have et sådan et vaffeljern. Selv om jeg elsker min double-decker af et almindelig vaffeljern 😉

  2. Marie-Louise Buhl Reply

    Hvad hedder modellen på dette jern? Det ser så lækkert ud, så tror jeg bliver nødt til at investere i et! 😉

    • Marie-Louise Buhl Reply

      Hov, det havde du sørme da også skrevet haha 😉 fedt mand, det tror jeg sgu jeg bliver nødt til 😀

Write A Comment