En weekend hvor der (igen) blev tanket godt og grundigt op må lækkeri-kontoen! Fra Afternoon Tea med Yelp på Leckerbaer fredag eftermiddag. (Deres cream puffs med peanutbutter og chokolademousse.. for pokker da!)

Leckerbaer
Cream puff med chokolademousse og peanutbutter – jep, det er den nede i venstre hjørne!

.. Og så direkte til Vanløse, hvor jeg var blevet inviteret på prøvesmagning af blomkålspizza (med rødvin se’fø’li) og sunde desserter – alt sammen lavet af dygtige Maria fra Vanløse Blues. Hun udgiver en kogebog (“Geniale Grøntsager”) her til efteråret, og med hendes kreative talent og i betragtning af de spændende sammensætninger jeg smagte i fredags – kan det kun blive en succes 🙂

En kogebog "Geniale Grøntsager" bliver til :)
En kogebog “Geniale Grøntsager” bliver til 🙂

Turen gik også til Vesterbro, hvor jeg endelig fik besøgt Kaffeslaberasen med en god veninde på den anden side af “træstamme”-bordet. Hun “knuselsker” stedet, som hun siger. Og med en morgenkomplet af blødkogt æg, yoghurt med bircher-lignende müsli, rugboller, ost, kaffe, kanelsnurre fra Meyer’s og skøn kokostop – alt sammen krydret med  hendes selskab, kunne jeg heller ikke andet.

Lørdagshygge på Kaffeslabberasen
Lørdagshygge på Kaffeslabberasen

Og apropos bircher-lignende müsli så fik jeg kastet mig ud i en opskrift ala den jeg fik til morgenmad på Nimb sidste onsdag. Den kommer snart på bloggen. Ligesom jeg fik lavet 5-6 andre opskrifter, som jeg også arbejder på at få på hurtigst muligt. Der sker en masse herinde i øjeblikket, så jeg håber I hænger i…

Birchermüsli ala Nimb by me:)
Birchermüsli ala Nimb by me:)

En anden god også meget mad-begejstret veninde kom til middag søndag aften, og så var det min tur til at få en “prøvekanin” til middag fra dagens fangst i køkkenet. Det gik rigtig godt. Men jeg havde også sørget for vin, haha! Det er nu herligt at have så mange livsnyder-folk omkring sig 🙂

Søndagsmiddag. Sådan burde hver weekend slutte!:)
Søndagsmiddag. Sådan burde hver weekend slutte!:)

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

6 Comments

  1. Hvor ser det alt sammen lækkert og hyggeligt ud. Hvad serverede du søndag?

    • Tusind tak Tine! Vi fik en lille Banh mi på vafler og så to salater (som snart kommer på bloggen), fiskefrikadeller (som allerede ligger herinde), hummus og vafler i stedet for brød til hunmus og sådan 🙂

  2. Og alt det nåede du på en enkel weekend? – Imponerende! 🙂
    – Nadia // lifebynan.dk

  3. Uuuhhm lækkert! Du har da også været effektiv, men hvor der er vilje er der vej 🙂 Jeg nåede kun Leckerbaer i sidste uge, men fik til gengæld selv bagt i lørdags og det tæller også med i lækkeri-kontoen 🙂

    • Haha ja lige præcis Sena. Man kan, hvad man vil, når det kommer til lækkert mad 🙂 Uuuuh hvad fik du bagt? Det lyder -mindst- lige så lækkert 🙂 Kh.

Write A Comment