Rød himmel over København
Rød (pink/lilla) himmel over København

Januar er ikke helt slut endnu, men da jeg rejser på en uges ferie og er #utromedlanzarote fra i morgen, vil jeg lige dele nogle af mine yndlings øjeblikke fra januar med jer. Det har klart været den flotteste januar, jeg kan huske, og der har virkelig ikke været langt fra sol til sne og knaldrød/pink/lilla himmel. Så er vinteren altså lige til at holde ud!

Vi ses på den anden side – jeg har allerede en masse anmeldelser og opskrifter, som jeg glæder mig til at dele med jer 🙂

Sne og fuld fart ved Søerne
Sne og fuld fart ved Søerne
Solnedgang over Langebro
Solnedgang over Langebro
Og så blev himlen pink :)
Og så blev himlen pink 🙂
Sol over Christiansborg fra Bibliotekshaven
Sol over Christiansborg fra Bibliotekshaven
Sne OG sol i Nyhavn
Sne OG sol i Nyhavn

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment