Weekendglimt uge 2
Drømme-weekend-morgenbord!

Hold da fast en hyggeweekend jeg har haft mig! Jeg ved ikke, om det var alt den snak om Egon (stormen hvis nogen skulle være i tvivl), men det var som om min indre hyggeknap pludselig gik i baglås og automatisk førte mig mod lejligheden med rødvin, take away og popcorn i favnen – og bare ville hygge indenfor. Andre der havde det på samme måde?

Men hygget blev der i hvert fald. Med favoritmorgenbord lørdag. De kære hirseboller fra Naturbageriet, som har en slem crush på (så meget så jeg er begyndt at ringe og reservere dem), en stor chokoladecroissant fra Det Rene Brød på Rosenørns Allé. Æg, skyr og kaffe. Masser af kaffe. God bund og weekendstart!

Kaffe på Kaffeladen og Yelp
Stor latte på Kaffeladen, Østerbro

Ellers fik jeg lavet en masse coming up på bloggen og arbejdet med god latte på Kaffeladen, spist lækker thai take away fra lokal thai-pusher Rice & Rice (og gisp – deres kokos/karrysovs som er så god. MÅ spise rub og stub med en ske), drukket rødvin og spillet Bezzerwizzer, mere rødvin og mere god mad.

Stenalderbrød og spejlæg
Spejlæg og stenalderbrød. Ny opskrift på vej!

Og så højdepunktet: Svømning og Kurbad i Øbro-hallen søndag. Havde egentlig ikke nogen forventninger til det. Betalte 112 kr. og syntes godt nok jeg fik meget for pengene. Pæne og rene områder, ikke særligt befolket af en søndag at være. Kurbadet indeholdt bl.a et lækkert boblebad i en blanding af romersk og marokkansk stil, aromabade, fodterapi, infrarød sauna, lysrum og romersk dampbad også kaldet Caldarium. Læs hele min anmeldelse af Svømmehallen og kurbadet her.

Øbro-hallen kurbad
Kurbadet i Øbro-hallen

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

4 Comments

  1. Det lyder som en helt fænomenal weekend!

    Alle gode weekender starter med rødvin, god mad og bezzerwizzer!!!

    • Det var det virkelig også Maria!! Og lige præcis… Fik endda også set sæsonafslutningen på Homeland… Aaaalt det man kan nå når man ingen planer har 🙂

Write A Comment