Østerberg Ice CreamØsterberg Ice Cream

Is-temaet fortsætter lige lidt endnu her på bloggen… Fordi det er sommer, og fordi der pludselig dukkede noget op i byen, som fortjener en sætning eller 50. Nemlig denne spritnye, lækre, råvare-ordentlige og anderledes isbiks… lige da man trængte mest til det.

Østerberg = nej tak til konserveringsmidler!

Så tak Østerberg! For de alternative smagsvarianter, for jeres lyse og meget elegante stil, for hjemmelavede vafler, for “nej tak til konserveringsmidler”, for ægte og smagfuld frugt og for kærlig betjening. Bare for lige at nævne et par af jeres skønhedspletter… Jeg var forbi Østerberg søndag aften på en af årets hidtil varmeste dage. Skulle egentlig bare tjekke stedet ud. Men hovsa! Pludselig stod jeg der med et bæger med to kugler i hånden. Kombinationen var mangosteen og lakrids.. Og jeg var faldet i isfælden! Nu skal jeg så have hjælp til at komme op. For den is smagte jo bare fantastisk, og jeg er slet ikke færdig med det sted endnu.

Østerberg Ice CreamØsterberg Ice Cream

Og så var der lige i tirsdags, hvor det bare lige skulle være en aftentur. Og pludselig stod man der igen. Med et bæger i hånden. To kugler. Denne gang jordbær og hasselnød. På ingen måde en skuffelse. Faktisk endnu bedre end den første. Man kan virkelig smage, at der bliver brugt rigtige frugter herinde. Og masser af dem! Og at nødderne ristes med kærlighed, inden de bliver til isfyld. Og at brownien er hjemmebagt, inden også den ender sine dage som en eksplosiv godte i en issulten københavners mund.

Der var jo også lige den der dragefrugt- eller litchi-variant. Og mango sorbetten så jo yderst forfriskende ud. Måske endda i en hjemmelavet vaffel. Det bliver en farlig og helt fantastisk vane til rækken af sommerens (forhåbentlig) varme aftener… jeg kan ligesom mærke det.

Østerberg Ice Cream

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment