Drinks

Hjælp mig og Maria fra Vanløse Blues med at drikke cocktails og få en sejr til København i hus! 🙂

Måske har I allerede set invitationen, men jeg vil lige reklamere for den igen. Om præcis en uge, fredag d. 30. maj kl. 17.00 holder jeg i samarbejde med ITALIAN by LANTZ i Hellerup og Maria fra Vanløse Blues en fredagsbar – en cocktail battle night, hvor slaget står mellem København og Rom. Vi byder på den første drink, og her kan I vælge mellem cocktailen “When in Copenhagen” – inspireret af de kaffedrikkende danskere og “When in Rome” – inspireret af den rabarber-baseret Aperol som er et must i Rom. (København skal jo selvfølgelig vinde, ik? 🙂 )

Den første cocktail er gratis, og resten af aftenen koster de to cocktails “When in Copenhagen” og “When in Rome” 65 kr. Der vil blive serveret snacks inspireret af både Rom og København.

Tilmelding finder sted lige her (det er ikke alle tilmeldte, der vises her, da der er oprettet flere tilmeldingssider.)

Det kunne være så fedt at møde jer. Vi ses!

Kh Camilla  

2 Comments

  1. Åhhh hvem der bare var i København næste weekend… ville elske at drikke cocktails med jer to tøser ;)) Rigtig god fornøjelse. håber I får en dejlig aften med med pendul pendling mellem Rom og København 🙂

    • Åhr, Linda … det kunne ellers bare være SÅ hyggeligt, hvis du kom forbi på fredag. Du må altså lige sige til, når du er i København næste gang, så kunne vi tre jo mødes til en cocktail eller kaffe dér i stedet 🙂

Write A Comment