I søndags var der Governator-burgerdag på bloggen med burgerboller fra Jane Faerbers nyeste bog “LCHF – Brød og kager” fra Politikens Forlag.

Jane Faerber go burgerboller

Jeg lovede en konkurrence om denne fine bog, og det løfte skal indfries – lige netop i dette gyldne øjeblik.

Alt hvad du skal gøre for at deltage er:

1. Følg CopenhagenByMe på bloglovin’ 

2. Beskriv din bedste burgeroplevelse i kommentarfeltet til dette indlæg. Du kan f.eks. komme ind på: Hvor var det henne? Hvad var der i burgeren, og hvad gjorde det til et legendarisk øjeblik, du aldrig vil glemme?

Vinderen af konkurrencen er den med den mest levende, lækre og mundvandsdryppende beskrivelse. Konkurrencen slutter fredag kl. 12. Sæt i gang!

Ps: Jeg glæder mig så meget til at høre om din burgeroplevelse 🙂

18 Comments

 1. Jannie Toft Reply

  Min bedste burger oplevelse var helt sikkert hjemme ved min kusine på Østerbro!
  Hun lavede de lækreste burger med alt hvad hjertet begærer!
  Det mest fantastiske var at det var sunde vegetar burgere – og jeg er jo pigen der elsker alt sødt!
  Men hun lavede dem helt fantastisk og jeg drømmer stadig om en ny invitation til lige netop disse burgere!

  • Hej Jannie. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 2. Tro mig, når jeg skal synde for mit LCHF-hverdag og have en god oplevelse, bliver det enten det italiensk pizzaria nede på Istedgade eller en burger på Halifax – der er noget om snakken omkring Halifax. En Liverpool med spejlæg og stor bøf. Hold nu kæft, hvor er det f*** sprødt og flere ugers ventetid værd. Mine tænder løber i vand af bare tanken.

  • Hej Rikke. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 3. Min bedste burger fik jeg på Cocks and Cows for en måneds tid siden – jeg ved ikke, om du har været der? Men de har altså bare nogle enormt lækre burgere! Jeg bestilte “Marco Polo”, som var med mør kylling, mangochutney med lækre søde mangotern i, thaibasilkum, koriander og chili mayo – guf! Og så lige ved siden af, kunne man bestille pomfritter, og der kan jeg helt klart anbefale twister fries: snoede fritter med perfekt kartoffel-indhold, sprøde udenpå og så med en lækker, cremet, chili mayo til – det var slet ikke så dårligt endda 😉
  Knus Anna
  – anna-mad.blogspot.dk

  • Hej Anna. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

  • Hej igen Anna. Ville lige svare på dit spørgsmål og sige at jeg har været på Cocks and Cows, og det er helt klart mit yndlingssted… Men Marco Polo har jeg dog ikke prøvet – men det må jeg da lige for den lyder virkelig god! Jeg plejer at snuppe en Zürich. Har du prøvet den? Virkelig også god 🙂

 4. Stine Krigslund Reply

  Min bedste burgeroplevelse var uden tvivl på Cocks and Cows nogle år tilbage. Burgeren var saftig, brød, og med en læækker lækker guacamole i (jeg er sucker for guacamole). Dertil var det nok den lækreste chilimayo til dato som var serveret med fritterne (læs: yndlingsspise). Og fritterne var spiraler med en let krydring af chili. Men altså.. det var chilimayo’en, som jeg mindes tilbage på. En kombination af en burgerbid og denne mayo var som et himmelstrøg. Og så satte min gode familie prikken over i’et med deres gode selskab. Skøn aften! 🙂

  • Hej Stine. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 5. Det er svært at vælge én burgeroplevelse, så du får to: én ude og én hjemme 😉
  Den bedste burger, jeg har fået serveret ude i byen, var ved Haché i Kbh. Her fik jeg en kyllingeburger, hvor den perfekte bolle var fyldt med saftigt, mørt pankostegt hanebryst, pepperoni, hvidløg, timian og lime, hvilket gjorde det til en helt fantastisk smagsoplevelse. Specielt timian og lime i burgeren gjorde det til en anderledes og fantastisk oplevelse! Dertil fik jeg løgringe, hvilket lige en en tak bedre end pommes frites i min verden – hertil en udsøgt trøffelmayo, som lige satte prikken over i’et!
  Min andenbedste burgeroplevelse må jeg være så egoistisk at tilskrive mig selv 😉 Jeg lavede for lidt tid siden en portobelloburger (i LCHF-stil) med en (kæmpe)stor saftig oksekødsbøf. Burgeren var SÅ lækker, da jeg prioriterede få, enkle grøntsager, så smagen fra de dejlige svampe og bøffen kunne trænge igennem. Hertil en portion lækre, sprøde bønnefritter! Selvom dette var en meget sund udgave af en burger, var den altså ultimativt lækker!

  Jeg krydser fingre for, at min beskrivelse får dit mundvand til at løbe – mit eget gør i hvert fald efter at have tænkt tilbage på de lækre burgere 😉

  • Hej Johanne. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 6. Line Møller Christensen Reply

  Det er svært at svare på, da jeg virkelig elsker burger og har haft mange fantastiske burgeroplevelser. Men et af mine mange Halifax må nok være det bedste. De kan bare noget med burgere! Den bedste tur var i sommers, da jeg viste min ven fra Australien deres burgere. Vi havde været på tur rundt i København hele dagen og var blevet godt sultne. Selvom vi kom forbi mange cafeer på vejen skulle vi altså til Halifax. Og det var al ventetiden og de ømme føder værd. Bøfen var lækker saftig, grøntsagerne var friske og sprøde, osten nærmest dryppede af burgeren og så fik den et fint lige spark fra en lækker chipotle mayo. Mums! Oven i det får man de lækreste sprøde kartoffelbåde til samt dejlig cremet aioli!!! De kan bare deres kram og laver det hele selv. Vu endte med at komme igen to dage senere, da min ven bare skulle have en til inden han forlod dk. Han vidste jo ikke, hvornår han igen fik chancen for at komme på Halifax.

  • Hej Line. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 7. Pernille Frøstrup Reply

  Jeg har for nylig lavet den lækreste burger med Urtekrams grove burgerboller som rammen for lækkerierne. Indholdet bestod af en saftig oksekødsbøf, grillet gedeost, cremet edamamepuré og sprødt grønt bestående af spinatblade og rød peber. Alle mine yndlingsting samlet i én burgerbolle! 🙂

  • Hej Pernille. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 8. Vi er en familie, der er vild med burgere og vi ender altid med samme konklusion: vores egne er bedst.
  Vi bruger chabatti brød, som bliver skåret over og ristet let i ovnen, så bliver de næsten som hveder.
  Vi får en, men stor, bøf af økologisk hakket oksekød,
  tomater, helst fra drivhuset,
  rødløg i forskellige tykkelser, da vi alle har forskelig smag,
  og endelig den sprødeste salat. Dertil en god mayo og ketchup.
  Til sidst kommer der et stykke ost ovenpå bøffen og der har vi ofte forskelligt. Blåskimmel til min mand og en mellemlagret til resten af familien.
  Den burger har vi endnu ikke formået at finde bedre og nu ved jeg, hvad vi snart skal have.

  • Hej Astrid. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

 9. Hej Gitte. Tusind tak fordi du delte din lækre burgeroplevelse. Jeg mærker efter, hvilken en der har gjort mest indtryk på mig og vender tilbage efter weekenden 🙂

Write A Comment