KonkurrenceSå er der vundet en vinder af konkurrencen om bogen “Det gode helbred – Spis sundt og forebyg kræft” fra Politikens Forlag. Lodtrækningen er sket på meget primitiv vis med en liste med alle navne og et tal og derefter lapper med alle tallene, som jeg har trukket lod imellem med lukkede øjne…

Faktisk kan man godt sige, at der er to vindere….

Den ene er FULDKORN… for selvom mange var glade for bacon, var klart størstedelen af jer, der deltog fuldkorns-fans. For nogle var det havregryn, for andre rugbrød. Måske jeg skal prøve at teste, hvad man helst vil undvære af de to ting en dag?

Nå, men den anden vinder er… nr. 28 på listen… (uuuuuuh)…. Pernille Juul.

Stort tillykke! 🙂

Pernille svarede indlægget med følgende kommentar: “Bacon er ikke en særlig stor del af min kost, fuldkorn derimod i alle mulige variationer, det vil jeg helst ikke undvære. Så ud med bacon og ja til rugbrød, fuldkornpasta, grovboller og alle de andre gode fuldkornsprodukter.”

Konkurrence

I betragtning af at bogens fokus netop foretrækker fuldkorn frem for bacon, kunne jeg forestille mig, at bogen kommer til at føle sig velkommen i Pernilles kogebogs-samling. Pernille, hvis du læser med herinde, må du meget gerne sende mig din adresse herinde eller på mail: private.camilla@gmail.com

Tusind tak til alle jer der deltog! Der kommer snart flere bogkonkurrencer og måske også flere hypotetiske mad-dilemmaer 😉

Konkurrence

 

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment