Italian By LantzItalian By Lantz, Hellerup

Nu er det her jo ikke HellerupByMe, men da Hellerup faktisk er tættere på end man tror, synes jeg alligevel jeg vil dele lidt indtryk og billeder fra Italian By Lantz. Et nyt og anderledes italiensk spisested, som tirsdag aften inviterede på en bid mad og en snak om den gode madoplevelse.

Vi var et par stykker, der hurtige blev enige om disse magic kodeord. Nemlig at den gode madoplevelse består af 1. Forskellige godbidder, som man ‘kan sidde længe og hapse til over god samtale’, 2. Uformelle omgivelser og så 3. Det lille ekstra (og gerne anderledes -selvfølgelig) pift.

Italian By Lantz, Hellerup

Hos Italian By Lantz vil man desuden sætte det italienske køkken i relation til simple retter og kvalitet frem for blot ‘pizza og pasta’, og det må man sige lykkedes her med en masse farverige grøntsager, ricotta, dorade, laks, gode skinker, saftig okseskank og godt med smagfuld olie. Den gode italienske madoplevelse får med denne restaurant et palæo-pift, da man kan vælge kulhydrater fra. Meget fleksibelt og nutidigt!

Italian By Lantz, HellerupItalian By Lantz, Hellerup

Men for os var der (og tak for det :)) også pizza, pasta og risotto samt tiramisu, +70% chokoladeis og pannacotta på menuen. Og vin fordi det hører sig til – og limoncello fordi den de laver herinde er hjemmelavet, og den bedste jeg har smagt. Også i Rom. Og opskriften hænger på væggen. Og jeg var så heldig at få en flaske med hjem. Herinde kan man nemlig købe ting med hjem, så den gode oplevelse kan fortsætte ‘hjemme’ i København…

Italian By Lantz, HellerupItalian By Lantz, Hellerup

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

1 Comment

  1. Pingback: Byens … Eurovision-mad | CopenhagenByMe

Write A Comment