Breaking news —> Sæt dig lige trygt til rette i det nærmeste siddebare møbel. Milelængder fra genstande der kan falde på jorden, hvis din krop pludselig skulle beslutte sig for ustyrlige og småkiksede overraskelses-spjæt. Tag nogle dybe indåndinger (1-2-3), stræk armene og luk øjnene for en kort stund hvis nødvendigt.  Klar?

Jamen så smider jeg den. Bare sådan lige. Den kommer simpelthen her:
www.yelp.dk er i luften.

Så skete det! Endelig kan jeg bevise, at de mange sene timer i en slags nørdet isolation på sofaen med computeren placeret på en pude på skødet, en skål mørk chokolade på den ene side og en gaffel med en kold fiskefrikadelle på den anden, ikke har været et “jeg-vil-bare-gerne-se-Paradise-Hotel-alene”-påskud. Der er faktisk blevet skrevet nogle af de der anmeldelser!
Og det er selvfølgelig ikke bare lille mig, men en masse yelpere der herinde serverer deres tips og anbefalinger på et meget kreativt og personligt fad. Plus at man jo også selv kan oprette en profil og dele ud af sit eget københavnerunivers 🙂

Men dagens nyhedsbarometer behøver ikke at slutter ikke her for:

– Jeg har fået nyt skrivebord! Og ikke bare et skrivebord, men sådan et udskældt hæve-sænke et af slagsen, med masser af plads at danse på og en lille kommode med nøgle. Min egen lille private nøgle som gør, at mine spisebilletter nu er mindst lige så safe som kronjuvelerne på Rosenborg. Bemærk at billedet er taget, lige inden jeg “overpyntede” det med dyrbart cant-live-without stuff som vaseline, håndcreme, kopper og papirer, mapper og flere papirer. Og sørme om jeg ikke stadig har en mindre Sahara-ørken at brede mig på.

–  så har Joachim B. Olsen fået en ny møgirriterende og klods-om-benet stalker. Nemlig mig! Efter sidste fattigdomsdiskussion som gik ravruskende galt, er det Karina (altså ikke hende de kaldte fattig-Karina, men Karina som i hende jeg arbejder hos), der udfordrer ham i (endnu) en fattigdomsdyst. Og som et retorisk pragteksempel, må hun jo vide alt om sin udfordrer. Så jeg noterer ivrigt kuglestøder-muskelbundtets udtalelser, om at fattige kan spare penge ved at bage deres eget brød, at arbejdsløse er slappe, og at det altid vil være svært for folk over 60 år at finde arbejde.

I øvrigt har jeg stået ved siden af ham i Snapstingets buffet og kan berolige alle med,  at musklerne ikke umiddelbart bliver forsømt, nu hvor kuglerne er stødet væk. Proteiner guffes der stadig, og nøj hvor kan han stable mange gram (kilo?) kød på én tallerken.
Men uh hvor er det også bare en fabelagtig kantine med meget varieret udvalg. Dét tror jeg faktisk hurtigt Joachim og jeg kunne blive enige om 🙂

Write A Comment