Et lille hurtigt glimt fra i går aftes synes jeg lige er på sin plads på bloggen i dag. Fra en super impulsiv grillaften med venner som bare måtte sættes i gang da jeg hørte at hele denne uge skulle byde på sol. Nu skal det der grill i gården altså nås, tænkte jeg med det samme, da vejrmanden på tv2 viste lutter gule pletter på skærmen. Som sagt så gjort!

Grill i gården - sommer i København

Og her er så lidt af resultatet: Kartoffelsalat, hvidkålssalat med gulerødder bagt i olie og timian, og med sesamolie og sesam, hvedekernesalat med alverdens farverige ting (opskrift på vej…) Og så pølser på grillen. Sådan må det være.

Indimellem har vi (og ja, det er også et JEG) så travlt med at leve op til krav, være sunde, ordentlige, systematiske, perfekte – you name it – at vi sætter aftaler i kalenderen for de næste to måneder og snitter gulerødder, men fuldstændig glemmer at gribe øjeblikket. Dér hvor man kobler af, er sammen med dem der betyder noget, åbner endnu en flaske og er oppe til sent på en smuk hverdagsaften. Der hvor morgendagen ikke eksisterer, og hvor kalendere er aldeles ligegyldige. Hvis de øjeblikke ikke ER selve livet – hvad er så? <3

1 Comment

  1. Pingback: 3 nemme salater til fest… | CopenhagenByMe

Write A Comment