Weekendglimt nr. 4 og dermed sidste i januar… uuuuh det går allerede stærkt det her år!:)

Fredag bød på hygge med Maria aka Vanløse Blues og vores signaturret “Fish and salad” i Torvehallerne (Fiskedeller fra Boutique Fisk og salater fra Smag).

Fiskedeller og salat i Torvehallerne
“Fish N’ Salad” … Fiskedeller og salat i Torvehallerne

Den stod også på god morgenmad (selvfølgelig!) Pandekager i stedet for vafler denne gang (man skal vel spise varieret?) og så arbejde og tid til bloggen. Skønt! Jeg har blandt andet og langt om længe fået ændret opskriftindexet. Håber I synes lige så meget om det som jeg. Jeg vil mene, det er blevet noget mere overskueligt, og så fik jeg også en masse opskrifter på, som jeg havde glemt i farten. (Hov hov. Skal-ikke-ske-igen!)

Pandekager med alverdens toppings
Pandekager med alverdens toppings

Højhellig lørdag aften og burger og vino på en af mine absolut Østerbro-favoritter La Esquina på Ryesgade. Jeg har tidligere godkendt bl.a. deres rugbrødsmad med krabbesalat, kaffen og de hyggelige omgivelser. Og burgeren med guacamole, chorizo, salsa og manchego. Tror da nok også lige den er nok så godkendt! Med kraftig spansk vin. Kun bedre!

Hamburguesa de la casa, røvermos og rødvin
Hamburguesa de la casa, røvermos og rødvin

Søndag var det blevet tid til Museum og Brunch Club part 4 med anmelderne fra Yelp. Brunch på Spis på Læderstræde og så den helt store tur på Christiansborg i Ruinerne, De Kongelige Stalde, Riddersalen, Tronsalen og hele molevitten. Har I være der? Nøj det vil jeg anbefale enhver københavner at få gjort – Christiansborgstosse (som mig) eller ej! 🙂

Kareten som fragtede Kronprinsen og Mary til deres bryllup i 2004
Kareten som fragtede Kronprinsen og Mary til deres bryllup i 2004
Biblioteket på Christiansborg
Biblioteket på Christiansborg
Smukke Christiansborg!
Smukke Christiansborg!

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

2 Comments

  1. Jeg ha sagt det før og siger det gerne igen! eLSKER sine weekend glimt og da især når jeg er med i dem, fordi det betyder jeg har nydt dit dejlige selskab! Også med vore signatur frokost! Fish n’ salad !!!! Elsker ordspillet og naturlig også konceptet! Business mulighed evt 😉

  2. Ja da – en stand ude i Torvehallerne med Camilla og Marias Fish N’ Salads?! Jeg stemmer for! Og tusind tak kære du.. det er så hyggeligt at læse dine kommentarer herinde 🙂

Write A Comment