Kage hos StrangasKage hos Strangas

Kage-cravings på den sofistiskerede måde (lidt men virkelig godt) sættes der en brat stopper for hos Strangas Dessert Boutique på Åboulevarden. Og så alligevel – for selv om kagerne er så fine og for pebret til at snuppe flere af slagsen, så får man altså lyst til at prøvesmage hele udvalget, når man først er der.

Min veninde inviterede mig derind på sin fødselsdag for et stykke tid siden, og selvom vi prøvede at være mådeholdne og fornuftige ved at vælge kun to kager til deling, endte vi alligevel med at prøve op til fem forskellige … eller var det seks?

Kage hos Strangas

Rygterne om min venindes fødselsdag (måske afsløret af de medbragte balloner) kombineret med et aflyst forretningsmøde, resulterede nemlig i en stor kagefest fra Strangas’ side, som vi jo bare ikke kunne sige nej til. Normalt er jeg ikke den store cheesecake-jeg-elsker-dig-type, fordi søde sager for mig er lig med chokolade(!) Men nøj, den her Strangas-kreation var altså god. Og deres små trøfler overtrukket med chokolade, som jeg har nævnt tidligere … hold da op!

Kage hos Strangas

Dagen sluttede på så-bliver-det-ikke-bedre-vis med, at jeg fik to lækre scones med hjem i håndtasken i bedste stop madspild-ånd. Min veninde fortsatte fejringen med fødselsdagsmenu på Madklubben. Jeg tror, hun havde en god fødselsdag 🙂

Strangas Dessert Boutique
Åboulevard 7
1635 København

Kage hos Strangas

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

1 Comment

  1. Pingback: Cheesecake-is med rabarber og karamelliserede mandler | CopenhagenByMe

Write A Comment