Anmeldelse: Brunch på Café Nordlys

Efter sådan en lørdag hvor man måske var til fødselsdag, måske fejrede lidt sommer i København med en grill og søde mennesker og måske kunne konstatere, at det var lyst (og smukt) i København, da man tog cykelturen hjem fra et festligt indre by – ja, så er det lige netop at man godt kan få lyst til en brunch med det hele!

Æg, bacon, yoghurt, lækkert brød osv. Og måske med en iskaffe hvis man skulle gå all in. Præcis dette scenarium oplevede jeg for lidt over en uges tid siden på den Østerbro’ske Café Nordlys. Og spørg lige om det er noget, jeg drømmer mig lidt tilbage til i dag!?

Anledningen var, at vi havde sådan en ‘Bellevue champagnebrunch’ liggende, som skulle indløses (stor overraskelse at finde sådan en i gemmeren), og valget faldt så på Nordlys, som ligger lige i nabolaget. Det var en lækker solskinsdag, så at der kun var pladser udenfor, gjorde bestemt ikke noget. At tjeneren derefter tilbød at bytte vores champagne ud med en kaffe, var virkelig også et godt tegn. Jeg har før haft et gavekort til champagnebrunch, hvor restauranten ikke ville bytte champagnen ud med kaffe eller juice. Men herinde – intet problem. Om vi måske endda kunne få en iskaffe? Intet problem. Det er en service, der varmer om hjertet!

Anmeldelse: Brunch på Café Nordlys

Den friske iskaffe blev ledsaget af en aldeles godtaget brunchtallerken, hvor jeg særligt må fremhæve det ovnbagte æg med sennepscreme og spinat, de krydrede pølser og den gode snaskede blåbærpandekage.

En god og servicemindet oplevelse som jeg også gerne vil kaste mig ud i en anden gang – også uden gavekort. Selvom det nu kunne være rart at have sådan et lager liggende.. gratis brunch hver søndag: hvem kan sige nej til det? 🙂

Du finder det hele på Melchiors Plads 3. Læs mere om Café Nordlys her.

God søndag derude… og drømmende brunch-hilsner herfra.

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment