CpenhagenByMe i Alt For Damerne

I ALT for Damerne i denne uge har jeg fået fornøjelsen af at give mine bud på, hvad man kan lave, se og spise på Amager. Det er på side 14, hvis I skulle have bladet liggende i postkassen, under reklamebunken eller på natbordet.

Som de fleste af jer ved eller måske kan regne ud på nogle af mine billeder, flyttede jeg til Østerbro for et lille års tid siden. Det kan man så diskutere om er en smule forræder-agtigt over for Amager?!… Men men men… selvom man ikke længere bor der, kan man jo stadig godt elske det… ik?

Hvis I ikke får fingrene i Alt for Damerne i denne omgang, har jeg også her på bloggen tidligere skrevet om, hvad jeg synes, der gør Amager helt speciel.

Og det mener jeg stadig – Amager halshug! 🙂

Giv gerne jeres mening om den til tider udskældte ø til kende i kommentarfeltet. Og hav en dejlig onsdag…

Følg CopenhagenByMe på Facebook

På Bloglovin’

Og på Instagram: @copenhagenbyme

Write A Comment